målat

Idag ahr vi eller snarare jag äntligen börjat med renoveringen i vårat hus!!!
Medans Dennis var på jobbet passde jag på att tömmavårat sovrumm å maskera alla hötn å skåp å grejer och grundmålade hela rummet!
Nero tyckte jag var så jäääävla tråkig när han inte fick vara i rummet å sova bland målarfärgen så det tog ju längre tid än va det brukar å borde att måla men men det är sånt man får räkna med när man har små barn :)
Han var inte ett dugg intresserad av att leka i sitt babygym som jag faktiskt tog med mig för att han skulle leka en stund ,men det var mkt roligare att umgås med mamma för en gångs skull haha! Nej hela dagen ahr han avrit en gosfis! Riktigt mysigt faktiskt!
Så nu är ett rum grundmålat iaf!
Imorrn ska jag nog ner å kika på färgprover får se om vi åker å grundmålar de andra sovrummet eller om vi väntar tills endel av möblerna är borta... Det tog också sin lilla stund att plocka ut endel saker som var kvar men när man e färdig med ett rum kan man ställa in grejerna där å fortsätta med nästa! :D
Kul är det iaf att man kommit igång iaf!
Om jag känner mig själv rätt så kommer jag förmodligen att spendera varje ledig stund där i huset tills vi flyttat in å är färdiga haha!
Älskar att måla å pyssla å inreda!

Har fått lite julklappstips nu också på vad jag kan ge Dennis i julklapp så ska kika efter lute av de grejerna :P
Karln har ju deckat i soffa så jag passade på å fråga om tips av hans kompis som själv behövde lite tips på vad han skulle köpa till tjejen sin! It's a Win win!

Väntar nu på att Dennis kusin ska komma å plocka med sig honom ut någonstans så han vänder tillbaka på sitt dygn för jag orkar inte släpa upp honom ur soffan haha! Bättre han får umgås med nån han inte blir grinig på som väcker honom haha!!! Han behöver komma ut lite :P
Ska nu se vad Neroligger å pratar om, bubblar som bara den bakom mig nu! <3

pappershög....

hög
Ungefär sådär kände jag mig idag...
Fick för mig att sortera upp våra papper å räkningar... Ja det var ju lättare sgat än gjort, typ två papperspåsar med skitpapper som man sparat på. Massor med gamla jäkla räkningar å skit rent utsagt!
Så nu har jag varit så duktig å sorterat alla papper vi behöver spara i olika pärmar. En "Dennis" pärm, en "Cazzi" pärm, en "Huset" päem å till och med en "Nero" pärm. Ja tro det eller ej gossen är 3 månader å har redan viktiga papper! Haha :P Lika bra å hålla reda på hans papper i en egen pärm annars får man väl leta ihjäl sig när man ska kolla nå papper angående hans sparkonton eller försäkringar eller liknande, men nu är alla papper på plats iaf! Så älsklingen fick gå ut med jäkligt mkt sopor idag när jag varit igång å renast å sorterat och haft mig!

För övrigt har vi haft en väldigt lugn söndag bara varit inne och tagit hand om varandra och busat å lekt med Nero, blev ingen promenad i vagnen idag får bli en längre imorgon igen, känner mig nästan lite taskig när han inte får komma ut på en dag...Men han verkar inte lida av det han sover som en prins i sängen redan precis som han brukar vår skatt =)

Pratade med Sanna går på msn var skoj, hon vill att bebis ska komma nu å det förstår jag, var likadan när Nero låg i magen och jag bara hade några dagar kvar till BF, "kom nu bebis, nu nu nu!" Men jag tror fortfarande att hennes lilla tör kommer att komma den 16December... Vi får se.
Vore så kul att åka upp å hälsa på men nu är det jäkligt mkt, och denna månad fick jag grymt mycket räkningar och höga var dem också! Fattar inte att alla större utgifter kommer innan jul, de har nog satt det där i system... Ja huvdsaken att man har så man klarar sig å de har vi ju :)
Men jag satt här idag å fantiserade om vad man skulle göra om man vann drömvinsten på Lotto...181miljoner eller vad den nu var uppe i, det är ju så mkt pengar så jag skulle nog inte gå tillbaka till jobbet iaf!
Skulle köpa ett hus(det ska vi ju iofs redan göra men kanske ett större) en schysst bil, kanske ett litet hus å en bil till käre mamsen resa enhel del och njuta av livet =)
Skulle man vinna en miljon, den tar ju slut ganska fort men den skulle ju vara välbehövlig, skulle betala en hel del cach på huset, sen köpa en fräschare bil resa sen skulle nog inte pengarna räcka så mkt längre, fast det beror ju på hur mkt man "slösar" så klart :P
Fast lycka kan man inte köpa, och jag vet inte hur lycklig jag skulle vara med alla dessa pengar. Är lycklig över min egna lilla familj och skulle inte byta dem mot alla pengar i världen, mina killar är mitt liv och jag älskar er om möjligt mer än vad hjärtat bär! Ni är min lycka! <3

Sitter och småkikar på Troja på tv så nu tappade jag helt fokus på vad jag tänkte skriva...
Ska iaf se till att komma i säng tidigt idag så man kommer upp ganska tidigt imorrn, sne får vi se om det blir en sväng till huset å börja måla när Dennis jobbar eller om de får vänta :P
Kanske ska kika på färgprover också, endel färger e ju klara men de är ju fler än ett rum som ska ha färg :P

En sak som e lite trist, det är första advent idag men inge julpynt har vi uppe alls, känns ganska onödigt när vi kommer flytta å dona å greja, vi kanske inte kommer hinna flytta in i huset innan jul men känns bra onödigt att slänga upp pyntet i lägenheten fäör att sen ta ner det lika snabbt igen för att flytta över de kartongerna till huset. Så nästa år blir det väl pynt så det bara skriker om det ist :P LÄngtar redan nu till nästa jul när Nero är lite större och kan öppna julklapparna själv och kommer springa omkring! Ska så klart bli kul nu i år också, älskar julen!
Se vart edt blir att fira i år å hur långt vi kommit i huset!


Sagan om Ringen

Igår kollade vi på Sagan om Ringen den utan bortklippta scener!
Shit vad lång den var! Men tiden gick fort när man kikad epå den, de filmerna är ju så otroligt bra!
Endel grejer hade man ju glömt bort också så det var riktigt kul att kika på :)

Vi skrev papprena på huset igår också så nu är det formellt så att vi blir husägare SENAST 1:a Februari, så de kommer väl bli till att börja renovera det vi ska fixa nu framöver på lediga studer, ska bli skoj!
Var och firade Maria också och blev bjuden på både smörgåstårta och godsaker!
De flesta hade ganska kul åt Nero och Svea när de höll på  och donade de små liven :)


Och idag har jag varit på promenad(var jag igår med för den delen) sen gick jag ner till KMV lokalen å mötte upp Jannina för å kika på julmarknaden men de skulle precis gå när jag kom fram så jag kikade en snabbis men gick hem lika fort för de fanns ingenting att kika på!
Han hem och ge Nero lite mat och slänga i mig lite jag med innan Jannina kom och hämtade den gamla tv hyllan vi hade så nu har vi en belatning mindre när vi ska flytta!
Är väl bara nå gamla bilsäten som ska kastas eller säljas... Ingen som vill köpa SAAB bilsäten passagerarsäte å hela baksätet finnes...

Åkte och hälsade på Tilde på eftermiddagen och gosade lite med lilla Oden, Tilde tycker han blivit stora killen på 4500h å 55cm lång, ja ehmm nästan så "stor" var Nero när vi fick åka hem från BB! :D
Hehe lätt som en fjäder är Oden när man jämför med Nero idag å lilla Svea är också lätt som en fjäder. Sötasmå liv =)
Riktigt trevligt att komma å hälsa på hos familjen Mattsson sådär på lördag em=)
Blev sen storhandling med karln men shoppinglistan glömde jag hemma men jag tor nog vi fick de vi skulle ha plus någe mer... Men men mat ska vi ju ha för tattag framöver nu iaf! :D

Har badat min lilla kille som blöter ner hela mig å halva badrummet så han nattades för 1,5h timme sedan och har sovit gott sen dess=)
Så go kille vi har!
Han tycker nu att fötterna är riktigt intressanta, är så kul å titta på honom när han ser sina egna fötter å kollar förundransvärt på dem och ska ta tag i dem:P Nästan så får han tag i dem på en gång, snart så har han nog stortån i munnen å snuttar på den det skulle inte förvåna mig ett dugg!
Tiden går så fort med Nero, känns ibland som om det var igår jagvar gravid men på ett annat sätt som om Nero alltid har funnits i ens liv. Ibland kan jag komma på mig själv om man sitter och pratar om något man gjorde för etttag sen så kan man fundera: "Hade vi barnvakt åt Nero då eller var han med" sen kommer man på att nej just ja han var ju i min mage då eller så fanns han inte ens där :P
Världens finaste kille är det vi har fått iaf!
Mamma älskar dig Nero <3

Köping runt?

Idag har jag verkligen varit hurtig!
Började dagen ganska tidigt imorse, lillkisen var hungig ochmys sugen! Somnade så vacker bredvid mig i sängen så jag kunde ju inte låta bli å ligga kvar å mysa jag med! Vaknade sen igen av hans underbara kvittrande i sängen, så då gick vi upp allesammans, år frukost och Dennis for iväg till jobbet.
Nero lekte i sitt gym och jag började dona å plocka här hemma. Slängde in tvätt i maskinen å disk i andra maskinen^^ Diskade nån kastrull å stekpanna för hand, tog Nero å hade han i bärselen så han fick vara med han tyckte jag avr väldigt tråkig som började plocka å städa. Vi gick ner och lämnade en påse gravidkläder till Suzens kompis som behövde dem som jag tidigare lånat av henne.
Kom upp och la Nero så han fick sova en stund sen började jag dammsuga å fortsätta plocka och dona endel!

Efter hans lilla power nap å jag hängt tvätten å pulat färdigt klädde jag på oss och gick ut för en riktig låååååångpromenad!
Började här hemma vid Scheelseskolan, Ullvibackar runt, sen upp på stan köpte frimärken å lämnade ett kort til Anna, sne upp förbi Zigernarbacken lämande kuvert till Hella, sen ner Hagavägen å mötte upp Sofie som också fick ett kort, sen upp till min kära farmor och hälsade på en stund innan jag knatade hemmåt igen!
Slängde i mig lite mat sen åkte vi hem till Sofie å hjälpte henne slå in lite julklappar medans vi väntade på att Dennis skulle komma hem från jobbet.

Kom hem med Nero och Dennis tog honom så jag åkte iväg å handlade blöjor, sen hem å ge Nero käk för natten å natta honom. Sen har jag donat lite med datorn och sitter nu å funderar på julklappar till Dennis släkt å min med för den delen... Tips är välkomna!!!


promenad

Var på promenad idag igen med Helen men Loke var inte med idag han var hemma med sin pappa, så jag Nero och Helen gick ullvibackar runt, har nästan blivit en standard! Skönt som bara den att komma ut å gå lite förbränna lite kalorier!
Sen är det ju trevligt med sällskap :D
På hemvägen svände vi förbi på Lidl och handlade lite mjölk, dricka å bröd som vi behövde tills innan vi ska storhandla på Fredag.
Vi ska också skriva papper på huset på Fredag!!! Längtar verkligen!
Och idag har jag spånat lite på vad för bredband vi ska införskaffa, vi måste ju ha ADSl så ja det innebär att vi behöver ha en fast telefon om man inte tar telia men priset blir detsamma med eller utan telefon så då kan man lika gärna skaffa en telefon...
Men kruxet är ju att tar man telia så blir det DYRT, tar man Tele2 blir det dyrt att starta hemtelefonen å vi behöver egentligen inte en tel så ja vi får se hur vi gör, telia eller tele2...
Tror nog att d blir Tele2 om jag känner oss rätt, vi vet ju redan all felsökning om bb går ner :P Bara att kolla med jobbet om det är någon störning på nätet haha!!


Händer saker hela tiden med Nero, han leker som bara den i sitt nya babygym, tar vekrligen tag i leksakerna och leker och slår på dem och vill nästan ta ner dem. Han förflyttar sig och är på väg att rulla runt, nya saker upptäcker man hela tiden nästan varje dag!
Han börjar allt mer komma underfund med sina fötter, tar tag i dem och leker nog vilken dag som helst med fötterna :D
Mammas busfrö växer så fort det går alldeles för fort!
Men det är samtidigt jätte kul och jätte mysigt!
=) Nero leker
Här har mi lilla solstråle lekt ordentligt...
Kan ju berätta att han absolut inte låg åt varken den ledden och att lekgymet absolut inte stog så som detgör på bilden. Men Nero möblerar om! <3

gladfisen!
Mammas gladfis!


Äntligen!

Ja äntligen fungerar min kära dator igen!!
Efter endel turer fram å tillbaka i olika bootlägen å velades fram å tillbaka så fick jag mina bilder räddade!
Och efter det formaterade jag båda hårddiskarna för att vara säker på att det inte låg nå jäkla skit på dem!
Så nu har jag en fräsch dator igen och kan börja från början!
Den går mycket bättre nu och jag hoppas att det håller i sig nu ett tag!

Vilken natt jag hade då...
Var klar med formatering å allt med datorn vid ca 1.30 så jag kom väl i säng ordentligt vid 2 tidenungefär, sen låg jag å försökte sova men de gick inge vidare... och helt plötligt vaknar Nero och är hungrig vilket inte brukar hända numera, så ja han fick lite käk i sig vid 3 tiden där å somnade såklart om på en gång. Jag försökte somna om igen och låg å vred å vände på mig i ytterligare en timme för jag kollade på klockannär Dennis väl la sig: 04.13 mycket uppiggande att se NOT!
Efter det har jag inget minne så jag somnade nog men vaknade tidigt av Nero som var hungrig, trött som bara den var jag och kollad epå klockan det var ju inte så konstigt med atnke på att klockan var ca 6 på morgonen, hjärtat mitt var också trött så han lades i sängen igen. Vi slumrade vidare ytterligare i ca 2 timmar sen tyckte sonen att det var dags för att blöjbyte, och jag förstår honom... Blöjan hade läkt, har aldrig tidigare hänt. Men någon gång ska ju vara den första! Efter blöjbyte och frukost fick vi upp Dennis, ur sen var det frukost mys och gos en stund innan vi åkte till Kungsör. Dennis skulle jobba och det var ju tur att jag redan hade planerat att skjutsa honom till jobbet för att själv uträtta ett ärende på kontoret, för Dennis samåkare ringde på morgonen (Dennis hade ljudlöst på mobilen) en gång ringde han och skickade sen ett meddelande att han fick ta sig bäst han ville till jobbet... Vilket gjorde mig lite irriterad för vet man att man har ärenden att uträtta som gör att mans ka komma senare till jobbet så tycker jag att man meddelar detta kvällen innan, en annan sak vore det om man är sjuk det kan man inte riktigt rå för men så verkade ej fallet vara.. Ja nog om detta nu.
PÅ kontoret försökte jag komma fram till en bra deal angående bredband tills vi flyttar men de gick inge vidare, så antingen blir det fast telefon som måste tecknas eller annan leverantör...
Det lutar nog just nu till annan leverantör för det är ganska pissigt att punga ut 1000kr för att teckan en fast tel som vi inte kommer utnyttja, som bara kommer stå å ticka onödiga abonnemangskr mån efter mån...

Nero fick massor av tanter å farbröder som ville leka och kika på honom och gärna pilla eller hålla, meninte alla får pilla på min bebis.. KOm fram nån tjej när jag var på nedervåningen, ska tillägga att det var någon jag ALDRIG har sett tidigare (jobbar över 300personer på mitt jobb Transcom) "Åhh en bebis får jag titta" Javisst titta på du vem du nu är var min tanke, sen skulle hon på  å pilla men innan hon hann så långt kom hon på sig själv och sa "Ja nej du kanske inte vill att man pilalr på din bebis i influensatider".. Så riktigt, man vet aldrig avrt folk har varit med sina händer och ja influensa smittar jäklit lätt numera fick höra av Jenny att svininfluensan har nått kungsör så jag vidtar gärna en liten försiktighetsåtgärd då vår son stoppar hela händerna i munnen och oftast är det just händerna som folk ska pilla och gosa med och på.
Än så länge har han inte varit sjuk *peppar peppar* men jag avstår från att ha en sjuk bebis, vill att han är frisk och kry så länge som det går!

Var på kontoret nästan 2 timmar och lilla hjärtat har haft en riktig matdag idag! Åt innan vi åkte, år på jobbet, åt direkt när vi kom hem, sen var jag så hurtig att jag gick ullvibackar runt alldeles ensam! Jag tror till och med att han hann äta en gång till innan vi gick Ja det gjorde han npg nu när jag tänker efter, Och hungrig blev han efter en liten stund hemma så har han hållt på hela dagen idag, men ja endel barn har ju matdagar.
Idag hade han en sån=)
Apropåmat så åt vi ganska god mat idag fläskfile å strips! Var jätte gott var sugen på nå kött idag sådet blev perfekt!
Får se vad det blir för käk imorrnkväll, dagtid blir det iaf inget avancerat! Ska förresten hem till Anna och få en massage imorrn! Ska bli så himla skönt, min rygg behöver det kan jag lova! NU ska jag försöka ta mig härifrån och snart nanna kudde, hoppas att jag kan somna lättare idag!

fika

Ska om ca 1,5h åka ner till bvc med Nero då han ska få sina vaccinationssprutor (trippelvaccin). Så lilla killen ska bli stucken i benen stackarn, men turligt nog finns ju såklart mamma med som kan trösta!
Ska sedan hem för Hella, Natta å Anna kommer över på fika, det ska bli riktigt najs, de ska få smaka på lite gott gott som jag ägnat förmiddagen åt att fixa ihop nu så jag hoppas de ska tycka om det. Kan avslöja sen vad det blev för gott, risken finns ju att någon hinner läsa vad de får smaka annars ^^

Hade förresten skitul på The Studio! Blev mkt fina kort:
Vi på The studio
Ett av de fina korten på mig och Nero <3

The Stuido
Moi!

Ja jag köpte totalt 11st bilder, men fler får ni ej se just nu ^^

Mia å Hella fick också bra bilder tycker jag och det var ju en riktigt rolig dag också!
Men trött var man på kvällen när man kom hem :/

Igår kom det ett par och kollade på lägenheten, åh jag vill verkligen bli av med den här lägenheten!!!
Vill flytta nu! Helst igår!
Ja jag får iaf vänta med att börja måla och pyssla i huset tills nästa vecka men jag vill börja nu juh!!


Drömmar:

Hade en jättemärklig dröm inatt, det var inslag av allt möjligt befängt i den, jag och Sofie disskuterade soya bland annat hurvida soya skulle stå i kylskåp eller inte å vilken soya som var bäst samt varifrån soya kom, helt knäppt.
Hade massa andra ointressanta disskutioner i min dröm med alla möjliga människor också men de som jag minns först är just detta med soya, så imorse när jag öppnade skafferiet å fick syn på soyan blev jag nästan full i skratt^^


Film:

Jag är grymt sugen på att kika på Precious, har fallit för den totalt när de pratat om den på Efter 10 med Malou, den verkar ha en grym berättelse och jag tror att man kan få ett enormt medlidande med många människor i den filmen. Jag älskar verklighetsbaserade filmer och denna är justverklighetsbaserad vill verkligen se den, den ska komma på bio i dec  tydligen i resten av landet för jag kan nog inte åka på Sthlm filmfestival, hoppas den kommer snart för då ska jag nog slita med mig någon och kika på den!



Imorgon!

Imorrn så ska jag Hella Maria och min älskade lilla son Nero åka till Västerås och vi flickor ska bli stylade och piffade till max för att bli fotograferade! Ser verkligen fram emot det!
Ska ta kort med mig och Nero och sen några med bara mig ahde  jag tänkt, så nu har jag lagt fram alla kläder jag ska ha med mig och även en underbar outfit åt Nero, han kommer vara så fiiin! Skjorta, finbyxor och väst ska han ha :)
Själv har jag tre st olika outfits, men jag ska gå å kika på vad jag ska ha för skor till, sen kanskeom man ska ha nå smycken med sig att ha på sig =)
Älskar att bli ompysslad, sminkad och fixad i håret så det ska bli så himla skoj!

Får försöka uppdatera hur det gick sen imorrn om jag orkar annars så kommer det väl en uppdatering senare =)

Har för övrigt haft en ganska skön dag idag, vaknade ganska sent faktiskt, och efter at ha klivit upp somnade jag på soffan medans Dennis tog hand om Nero, det var så himla skönt jag har vart så himla trött de senaste dagarna och jag vet inte varför, flera kvällar i rad har jag somnat på soffan och Dennis ahr väckt mig. Klockan har inte ens varit mycket då jag ahr somnat heller, och jag får sova ordentligt på nätterna så det är inte sömnbrist, däremot har jag dåliga järnvärden, men jag äter järntabletter men min kropp verkar inte vilja ta upp järnet, så nu har jag blivit ordinerad 2 järntabletter om dagen. Sen måste jag boka en läkartid för att få det uträtt varför jag är då trött och har så fruktansvärt dåliga järnvärden...
Det är inge skoj att gå runt och vara trött, allra minst när man faktiskt sover ordentligt och äter ordentlig och varierad kost.. Ja något är det ju som inte riktigt står rätt till, och jag tror tyvärr inte att det bara kan vara vädret som påverkar... jaja sak samma nå klokare på det blir jag inte just för tillfället.

Sofie ringde senare på eftermiddagen så vi åkte till Rusta och Öb och kuckilurade ett tag, hittad elite små fynd, men kommer bli roligare att åka sennär vi flyttat så man kan hitta inspiration till huset osv! Så det blev ju inte så mkt shopping för min del, men det får bli mer sen, har ju iaf tagit hem lita tapetprover till Dennis för jag hittade ju så fina tapeter som jag skulle vilja ha i köket, men vi får väl se vad han säger om den saken...

Var rätt skönt att komma hem, Nero fick ett bad, och jäklar vad han leker nu när han badar, man är mer blöt en torr efter att ha badat honom, men det är så himla kul å se när han sprattlar med fötterna, och skrattar åt en när man blir blöt. Han är så underbart underbar vår glada lilla son! Hade Dennis varit hemma och inte jobbat när jagbadade honom hade jag bett han att filma för man kan inte hålla sig från att skratta när han skrattar i sin badbalja! Han fullkomligt älskar att bada! Kommer väl att bli som en annan när man var liten, jag älskade också att bada som barn, eller ja det är ju skönt att bada nu också men när man var liten kunde jag ligga i vattnet i timmar utan att kliva upp, skulle helst vara under vattnet å simmade, lekte, gjorde volter, stog på händer osv. Mamma brukar säga att jag var som en fisk i vattnet, älskade att vara undervattnet å hon har väl satt hjärtat i halsgropen många gånger när hon letet efter mitt huvud u vttnet å börjat undra vart man tog vägen men till sist stack mitt lilla huvud upp.

Ska gå och titta till vårat sovande underverk sen riva i garderoben efter nå skor att ha på mig imorrn.

Sover

Jaha sonen somnade om i babysittern tydligen efter en stunds vakenhet, ingen morgonkille det där, brås väl på mig å pappa skulle jag tro vi som inte heller är mogonmänniskor egentligen men en annan har ju nästan blivit det ;) Fast det är ju enormt skönt att sova på morgonen, och allra helst om du inte får, eller ska upp till någonting och ska passa en tid då är det skönast att sova!!

Han är så söt när han sover, han ligger å kramar om sin snuttefilt och riktigt myser med den, jag skulle nästan vilja krypa ner bredvid honom och mysa ner mig! Men jag får väl vänta med att mysa med han tills han vaknar, min lilla guldklimp.

Idag hade jag tänkt att vi skulle till cheapy och kolla på en färg jag sett, sen hade jag tänkt ta en långpromenad med Nero när Dennis åkt till jobbet, får se om jag kan lura med mig Helen å Loke kanske =)
Och ikväll tänkte jag kolla på den nya dokumentärserien på fyran "Mamma till en mördare" den kan vara intressant.
Får väl försöka komma med en uppdatering senare om hur serien var=)

Jag hade rätt

Dessvärre hade jag rätt angånde drivisar till min kraschade dator...
Fanns inga iaf int epå någon cd skiva då det försvårade ju det hela, hittade dock 3st skivor som mammas numera ex hade bränt som påstods vara backup på min dator, men det visade sig att det var det ju inte heller, så we are back on square one again!
Farlingen får försöka få ner operativet på en disk så vi kan börja om med min fina dator... Han skulle försöka gör det inatt men a jag vet inte ännu om det lyckats då han sover...
Jag hoppas hoppas hoppas!!!
Igår kväll hade jag inget att göra å jag ville ju så gärna flumma runt på datorn men Dennis spelade ju på sin så jag kunde ju inte direkt låna den, det blev guitarr Hero iståället, aggressioner över tråkiga låtar och att jag tryckte på fel knappar ibland men efter att ha avklarat endel låtar gav jag ist upp och gick å la mig!

Dagen igår var annars en städ å plockdag lite grann, jag har nu packat nästan 3 kartoner tills vi flyttar, har börjat lite smått, och har även börjat gått igenom mina kläder, har endel som ska kastas eller skänkas till nån insamling. Jag passade även på å sortera Neros kläder, la undan det som var för stort och packat ner alla för små kläder.
Cicci och Adde kom förbi med nå kläder som var Dennis som hon hittade i en garderob, så det blev lite avbrott med kafferep och lek med Nero och dem.
Senare på em kom Christopher och Pia över med min bil så vi lekte en hel del med Nero, eller ja mestadels dem jag fick ju nästan inte vara med för den delen, men bada Nero fick jag iaf göra!

Nero somnade så himla bra igår men efter ca en timme vaknade stackaren och hade ont i magen stackaren.Men efter lite närhet och att han fick upp världens rap så somande han om på 2sekunder och har sovit jätte bra inatt efter det. Det är så ovanligt att han vaknar till sådär när han somnat för natten så man blir helt chockad, vi har ju varit ganska bortskämda med att han somnar när man lägger ner honom i spjälsängen och sover nästan hela natten, han kan vakna en gång och vara hungrig men annars så sover han. Så vi har ett otroligt snällt eller nöjt barn ska man väl säga! Ska nu ta och klä på honom och gå på en promenix tänkte jag även fast vi har sveriger tråkigaste väder idag!

Grått :/

Nej min dator är inte fixad ännu, men jag ska leta på om det fanns några skivor med drivisar till den men mitt minne säger mig att det inte existerade några men jag hoppas att jag har fel för en gångs skull!
Hoppas att min älskling ska kunna fixa min dator snart iaf!

Var ute och gick igår och ringde till min käre farmor för att kolla om hon skulle följa med upp till mamma sen för att fira min bror som har fyllt år. Hon svarar precis som vanligt å det låter inget märkvärdigt alls, frågarhus jag mår och jag svararatt det är bra sen frågar hon enligt rutin hur det är med lilleman och jag berättar att vi är ute och går på en promenad och att han sover i vagnen. Hon kommenterar att det l¨åter mysigt, så kommer vi till frågan om hur hon mår" Jo det har väl varit bättre, jag har brytit lårbenshalsen..."
Förstår ni vilken chock jag fick!?
Tanten har för ca 1månad sedan brytit lårbenshalsen legat inne både i Köping och Västerås och inte sagt någonting!
Sabla farmor inte berättar hon att hon ramlat och gjort sig illa :/ Tyckte så synd om henne.
Jag sprang upp med en blomma till henne och stanande och fikade, brorsan och Pia kom också de upp med blomma och fikade innan vi skulle vidare hem till mamma för att äta mat och fika!
Brorsan har fyllt 27 så det blev kotlett i ugn och 2 tårtor!
Jag hade bestämt mig för at jag ville prova göra princesstårta, och det avr ju lite bökigt med marsipanen, men till slut så fick jag ju tipset av Pia att kavla den mellan gladpack ist å då gick det ju hur lätt som helst att få den utkavad för att kunna lägag den över tårtan.
Och om sanningen ska fram så tyckte de faktiskt bättre om min pricesstårta än om den köpta Bivur tårtan så jag blev riktigt nöjd!
Var en riktigt trevlig eftermiddag ock kväll, och mamma då som är värsta hönsmormorn så fort Nero gjorde ett litet ljud ifrån sig när han låg i sovrummet "Nej lilla vännen, han vill ju inte vara ensam..." så sprang hon och hämtade honom. Ja jag säger då det han får så mkt kärlek från alla håll å kanter så den går det ingen brist på iaf! Men vem kan inte älska detta lilla charmtroll!
Men trött varhannär vi kom hem, så det var bara mat och sängen på en gång som gällde.
Slockandepå en gång gjorde han också, så han ahr sovit tiktigt gott inatt, en annan kom i säng riktigt sent, sen vaknade jag till vid 5 tiden imorse å hörde grannens efterfest å vid 6 tiden gav jag upp sådå fick han ett meddelande att han faktiskt fick dämpa spg så då kunde jag äntligen somna om en stund till.

Innan jag gick ocyh la mig inatt så kikade jag ut å såg att det hade lagt sig ett litet vitt snötäcke och jag tyckte det var riktigt mysigt, och hoppades attd et sulle vara kvar idag för jag tycker att det är så mysigt med snö!
Men till min besvikelse så var den såklart borta imorse och det hade ersätts med detta gråa trista väder!

Vi ska väl snart göra oss klara för en promenix, lite frisk luft om dagen är bra för magen!
Sen skadar det ju aldrig med motion!
Hejs!

krasch

Min dator har kraschat ;'(
Vet inte riktigt vad som har hänt med den, så jag tänkte försöka få Dennis att kika på de när han mår lite bättre...
Han tog vaccin i förrigår och mår inge bra, själv tog jag vaccinet igår och är ganska seg, men det har jag iofs varit ett par dagar nu men jag mår inte dåligt utan är bara extremt trött även fast jag går och lägger mig i skapliga tider och Nero sover som han ska. Så det är inte sömnbrist direkt men ja vi får väl se blir det inte bättre så får jag väl boka en läkartid, men jag misstänker att det är det tråkiga vädret som påverkar en.

Ont i armen har jag iaf sen dem stack mig, fan en timme fick man stå utomhus å vänta på att de skulle öpnna sen när man väl kom in så tog det 5 sek så var man färdig. Jag hade ju såklart kollat fel på tiden, trodde de öppnade 14 , men det visade ju sig att det var 15, men jag är glad att jag inte kom vid 15 för då hade jag nog fått stått i kön i minst 1,5h eller liknande!
Huvudet på spiken var ju när klockan började närma sig 14.30 eller liknande och det redan då var en skaplig kö så kommer det två äldre damer och ställer sig bredvid och hävdar" ja men vi var ju här först vi var ju bara på toaletten"
Höjden av fräckhet!
Visst då skulle ju alla kunna hävda att de var där först men "bara varit på toaletten" för jag stog ju inte där senad 13.45 ? Ehmm det tar 45min att gå på toalettan nej...
Ja jag orkade då inte bråka med några gamla damer så de fick gott stå där vid sidan av men de som var bakom mig kom iaf in före de trängande damerna. Fan tjafsa om att stå i kö för en jävla spruta?
Det finns väl roligare saker att köa för?

När sprutan väl var tagen gick jag och mötte upp Helen och Loke för en lång promenad och jag kan lova att det blev en lååång promenad iaf för mig som hade gått ner till sjukhuset sen därifrån mot Helen som bor vid furan. Vi fortsatte sen ner mot stan för att gå ullvibackar eller ja nästan ullvibackar men långt som attsningen blev det för mig iaf men det är bra man behöver motion!
Hämtade Dennis från jobbet iaf efter att ha matat Nero sen blev det inte mycket gjort härhemma när man ahde en trött karl och en trött Nero =) Jag var också jäkligt trött för den delen.
Somnade på soffan gjorde jag också så älsklingen väckte mig och tyckte jag skulle gå in i sängen och lägga mig vilket jag till slut gjorde och tvärdeckade även där rätt snart!
Jag förstår inte varför jag är så trött =/

Vi hade iallafalle n hungrig liten kille imorse vid 6.30 tiden så et var ju bara att säga god morgon och utfodra honom, men hjärtat somnade så vackert om till 8.30 så man fick vila lite till, sen har vi lekt busat myst och sovit både han och jag, och nu har jag någon som vil leka lite till så jag skall återgå till lekandet med vår älskade son!

Tröttsöndag

Igår fyllde Suzanne 25år så det var tjejemiddag och utgång på schemat. Jag kom dit lite senare, ville ju umgås med familjen och ge Nero mat e innan jag åkte ut.
Var jätte trevligt, åt god mat och drack god bål, hon hade pysslat och donat och fixat så mysigt och gott. Hon är så händig Suzen =)
Efter massa massa tjejsnack så åkte vi in till stan och det blev Brorsan&Syrrans, först agången jag var ut på krogen sedan jag och Dennis blev tillsammans och därmed först agången jag var på Brorsan&Syrrans, och det var helt okej. Jag tyckte ju att det var jätte mycket folk men jag hade ju å andra sidan inte så mkt att jämföra med =)
Men skoj som bara den var det, men vid ett tiden hade jag fått nog och ville bara hem till mina killar!
Nero sov så gott i sängen och Dennis var fortfarande vaken men la sig samtidigt som mig, och idag vaknade jag 7.30 av Nero som var hungrig, fixa i ordning lite ersättning och gav honom sen fick Dennis en farsdagpresent av Nero innana vi sa hej då till han eftersom hanskulle åka å jobba...
Både Nero och jag låg kvar i sängen ytterligare nån timme och bara vilade och myste, men efter en stund så tyckte Nero att det var tråkigt och ville leka så vi klev upp.
Han ahr börjt leka som bara den i sitt babygym och han skrattar så man kan nästan inte hålla sig själv från att lee brett när man ser honom. Finns en leksak med en liten spegel på och han är för underbar när han ser sig själv i den lilla spegeln! Det bara bubblar av skratt ifrån honom när han leker, och det är så roligt att leka med honom!

Vädret har ju inte direkt varit nå roligare idag än de tidigare dagarna, så inne har vi varit hela dagen, trötta som bara den både jag och Nero, men det gjorde mig ingenting att han avr tröttis för då fick jag mysa mera med honom! Måste ju passa på medans han är så liten att han vill mysa, tiden går ju så fruktansvärt fort!
Huxflux så kommer han  börja första klass och inte vilja mysa med mamma!
Men det känns som att det var igår vi kom hem från bb med vår lilla bebis! Samtidigt känns det som om han alltid varit en del i vårat liv. Jag kan inte föreställa mig livet utan vår älskade son!
Han sprider så mycket glädje och kärlek omkring sig, han förgyller så mångas vardag och han är våran vardag vår älskade fina son!
<3<3<3
Mamma och Pappa älskar dig Nero
<3<3<3

elefantgrannar

jagvet inte riktigt vad våra grannar ovanför oss håller på med, men det låter som om det är en elefantjord som klampar runt där uppe...
Inte är det första gången, de varkar som om de har bly i fötterna när de går men nu är det som om någon står och stampar eller hoppar, vet inte avd de håller på med men irriterande är det iaf!
Vet jag om de tror att vi spelar musik när det är grannen under som gör det, eller om det på någon konstig vänster kommer underifrån men att det låter som att det kommer uppifrån? Nej det vore nästintill omöjligt, för nerifrån kommer det bas och musik och endel som sjunger eller ja försöker iaf ;)
Och ovanifrån "Klamp klamp klamp"
Ja jag hoppas att vi flyttar snart iaf!
Ingen som är på jakt efter en 2:a?
Billig hyra och bra läge!
Bra grannar faktiskt!
(Om nån är intresserad så hojta till, vi vill gärna flytta tidigare)

Väntar nu på att Dennis ska bli färdig vid den dät ***** datorn så vi kan äta, är så jäkla hungrig nu, och han trodde han skulle vara klar tidigare, men...
Har haft mysdag hela dagen med Nero <3 Var ju så trpkigt väder ute idag så man ville ju bara ligga i sängen och sova ^^ Både jag och NEro somnade om efter att vi gått upp och vaknade av att telefonen ringde, sen myste vi vidare. Slängde igång en tvättmaskin och fixade disken sen återgick jag till mys med hjärtat tills Dennis kom hem och vi iåkte och handlade, och ja dagen fortsatte med lek och mys med Nero tills han lades för natten.

Nu är presenterna kirrade ^^
Ska fira Suzen imorrn som fyller 25 GRATTIS! =)
Och har nu fixat klart med presenten.
Sen den 12 fyller min käre bror Christopher 27år så nu har vi fixat den presenten också!
Det blir nog bra, jag hoppas det iaf!
Han sa annars att den enda presenten han behövde var att han skulle få bli gudfar åt Nero!
Jag har sån underbar bror :)

Åhh det våndas  mat!

torsdag

varit med Nero till doktorn idag, allt såg så bra ut så!
Växer gör han också med besked så allt är i tipp topp form med honom!
Efter läkarbesöket och lite mat åkte vi ut till Tilde i Kolsva och hälsade på smååååå bebisar!
Min lilla älskling har ju aldrig varit sådär liten som deras små tvillingar är, hennes väger nu ca 3500g vardera, det gjorde ju min lilla Nero i magen. Blev mycket mys med olika barn idag och Nero kollade in deras babygym som han verkade gilla, men det mjuka babygymmet han har här hemma har han inte riktit bestämt sig för om han tycker om eller inte och gud så nyfiken och intresserad han var av Oden och Svea när de lät och grymtade =)
Ska bli kul att se när de alla växer upp se hur de reagerar på varandra och hur tvillingarna växer i förhållande till hur Nero växer!
Så Cazzi har hållit i små bebisar idag och bytt blöja på liten Svea, åhh det var bra länge sen Nero hade de där små blöjorna :D

Efter kafferep och bebissnack var det sags att åka hem och det var ju nästan snöstorm ute, såg inte mycket alls de första metrarna man satt sig i bilen tack vare allt snökaos, tur att man redan bytt till vinterdäck iaf =)
Hemma fick jag vänta på Dennis innan vi kunde åka å handla, och jag glömde ju hälften av grejerna jag hade tänk att handla så ja det blir väl till affärn imorrn igen :P
Ska även se om vi kan hitta någon farsdagpresent till Dennis från Nero också =)
Men nu blir det läsa och sen sova!
Natti!

snö

haft en städdag i dag på förmiddagen, var verkligen tvungen att dammsuga här hemma så nu blev det gjort också. Hann lagom städa färdigt och äta upp min lunch tills Hella ringde och sa att hon avr på väg in till stan.
Hon kom upp å hjälpte mig ner med soporna så vi kunde gå och möta upp Anna nere på stan för fika/lunch.
Och på vägen ner till stan så kom de första snöflingorna för i år :D
Dennis ahde ringt och berättat att det snöade i KUngsör tidigare på förmiddagen när han avr på jobbet men då snöade det inte här i Köping men sen kom det =)

Vi hamnade på falkboet där dem käkade och jag drack kaffe eftersom jag redan ahde ätit. Massa snack blev det också, mycket trevligt, sen bar det av till Apoteket, Lindex där vi mötte Eyla så jag fick lite tips på 25års present till Suzen så jag hoppas det ska bli bra =)
Vi hamande också på Lekia och jag tror att Hella och Anna hade roligast därinne med alla bebisleksaker som lät haha!
Klockan hade sprungit iväg och mörkt som attans hade det blivit ute när man skulle gå hemmåt och det snöade ännu lite mera, får se om man vaknar till ett snötäcke imorrn :P Dåblir det nog dags att ta fram vinterjackan =)
När jag kom hem har jag fixat med presenten och lekt med Nero som var så gos sugen udag på kvällen, sååå mysigt =)
Har nu kikat på Greys och ska väl försöka råda bot på mina onda leder, se om jag kan försöka strecka ut dem på något sätt som kanske liindrar för stunden,ananrs ger jag nog upp och försöker somna :P

Imorrn ska jag till läkaren med Nero sen till Tilde och tvillingarna :)
Veckorna går så snabbt!!
Ska ta vara på de sista timmarna på det här dygnet nu! Heippa!

växer

Min lilla älskling bara växer och växer!
Han verkar ha kommit i en tillväxt period och har numera börjat äta ännu mer och kan ibland till och med vakna på natten för lite mat.
Har nu hänt ett par nätter i rad, men detär ju inte så konstigt om han kommit i en växtperiod =)
Kan käka fler agånger på rad även fast han verkar ha ätit sig mätt så går det ibland 30 min sen e han hungrig igen, men det sägs ju att de små färbränner maten eller smälter den på ca 20 minuter så ja är man i en växtperiod så klart man förbrukar lite energi om kroppen snor den ;)
Men han är för go år lilla kille, han skrattar i princio hela dagarna och prata högt å länge!
Man vaknar på morgonen av hans kvittrande ifråm spjälsängen bredvid en å man kan inte låta bli att bara ligga och le och lyssna en stund innan man säger god morgon och möts av det vackraste leendet på jorden!
Och han blir så glad när man tar upp honom och myser och busar med honom innan vi går upp på riktigt.
På skötbordet skulle han kunna ligga hur länge som helst, han ahr en mobil ovanför skötbädden med små fiskar (från Ikea) som han verkligen ÄLSKAR, han ligger å skrattar och pratar p ler åt de där fiskarna som bara den!
Han är för otrolig vår underbara son!

Idag ahr vi varit hos Jossan och hälsat på, drack lite kaffe, spelade spel med barnen och ritade även med barnen, fick riktigt fina teckningar! Dem åker upp på kylskåpet så länge =) Tiden fullkomligt rann iväg å när vi kikade ner på kl var hon redn 15.25 så det var inte så konstigt att  jag började bli hungrig så vi knatade hemmåt igen jag å Nero och käkade lite. Men vi blev inte så långvariga alls utan jag bliv lite irriterad och gick ut med vagnen så jäkla skönt att rensa skallen. Jag är ju så snabb med att vilja göra saker, vill börja fixa i huset nu nu nu! Medans min kära sambo vill ta det lite lugn, vilket också är förståeligt. Har så mycket tankar och ideer i huvudet och vill gärna börja måla redan nu men vi får vänta lite.
På min promenad fick jag ideen att vi skulle hälsa på Carro och Seb vilket vi även gjorde, de var mitt i maten och bullbaket =)
Blev en kortis bara sen hem till en varm skön dusch och en varm mysig famn hos min kära sambo!
Nero somnade snabbt som attan i sängen och jag kunde i lugn och ro kolla på Ugly Betty och Desperata hemmafruar senmysa med kärleken <3

Ska nog slå omkull mig själv i sängen nu innan jag somnar här...
Blir fika med Anna och Hella imorrn =)
Natti natt