Klump:P

Söndag kväll...

Väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet =)
Tänkte laga lite wok med kyckling, gott gott.
Dagen har flytit på bra, vaknade ganska sent för en gångs skull, man deckade ju på soffan igår kväll sp gubben väckte mig i natt och bad mig komma till sängen, ganska sömndrucken klev jag in och totaldeckade i sängen efter någre sekunder hehe.
Så det var rätt skönt att sova ut, visserligen vaknade jag ju av att någon tryckte på min lilla blåsa, men jag lyckades somna om efter det, man börjar vänja sig med att vakna tidigt av full blåsa hehe!
Men igår var det lite jobbigt, vaknade kl 8.15 av att jag var kissnödig, gick på toaletten och la mig för att somna om, men det gick inte riktigt då jag blev hungrig, någon tyckte att det var dags för mig att ät så efter ett tappert försök till att somna om gick jag upp och käkade frukost endå.
Det var ju lika bra att börja dagen eftersom att det ändå inte gick att somna om så jag fixade iordning mig och donade en del innan jag for med bror och plastbror till Västerås, en gansak trevlig dag.
När jag kom hem fick jag dock väcka mitt hjärta ganska brutalt då hans blodsocker ej var som det skulle och i panik köra honom till jobbet.
Som tur var mådde han bättre på kvällen och sockeret var som det skulle idag.

Kom ut en stund idag och gick på en ganska lång promenad med Jossan tidigare idag, sedan satt vi och drack kaffe och snackade ganska flitigt, jag vet inte tiden har en tendens till att flyta iväg när vi träffas^^.
Vi kom även iväg och handlade nu mot kvällningen och träffade svärmor inne på Willys så vi stog säkert på samma ställe i minst en halvtimme innan vi kom vidare och tyckte tiden sprang iväg.
Svärmor som är frisör tyckte det var dags för mig att klippa mig, hehe och ja det stämmer nog.
Det var ju även någon som skvallrat om att jag blivit lite rund om magen så det ville hon ju också se hehe.

Man börjar bli ganska rund om magen numera, så kläderna börjar sitta lite märkligt, jag förstår inte riktigt, hehe.
Beställde endel linnen å tröjor som kommer om några dagar så jag hoppas att de blir bra de kläderna, lite längre linnen, men snart blir det jobbigt att stänga jackan om denna kyla fortsätter.
Är ganska glad över att våren snart är kommen!
Men vill att den skall vara här helst nyss!

Jag ska väl snart ta och börja med maten sen blir det tidigt i säng idag då jobbveckan börjar 6.45 imorgon igen =(
Ännu en vecka med tidiga mornar...
Men men å andra sidan har man hela kvällen på sig.
Men då jobbar karln min, så vi kommer väl gå om varandra den här veckan!
Ska avsluta här nu!
Tjenixen!!

Hjärtat slår så hårt för er två, mina älsklingar!