promenad

Idag vaknade jag av min sons underbara kvitter, han låg och bubblade på för fulla muggar i sängen, och jag tänkte att kag skulle få med det på film... Sprang och hämtade videokameran, och satt på den, men då slutade ju Nero att prata han stirrade bara på videokameran och tyckte jag såg knäpp ut, och inte ville han börja prata igennär jag filmade heller, ,men när jag la bort den så satte han igång igen... Typiskt...
Glad blev han iallafall när vi gick upp han och jag, vi pratade och skrattade och myste för oss själva på morgonkvisten innan pappa vaknade och var med.
Han är så underbar vår lilla prins, man blir så lycklig av att bara titta på honom!
Och när han sover saknar man honom lite redan^^

Fick en redig promenad idag, gick först och främst till Big Inn för att hämta ut massor med kort som jag fått framkallade, sen var ju tanken att jag skulle hämta upp Sofie och Alex utanför Sofie,så  jag började knata från Big Inn på ringvägen och mötte upp min bror först som skulle ta sällis ner på stan, när jag närmade mig Sofies hus så var de ju såklart inte färdiga... Så jaggick ner på stan med bror minoch uträttade mina ärenden istället och när jag väl var färdig kom de ner på stan istället. Så vi följde med dem och käkade på Verona, kebabtallrik blev det för min del, menjag måste säga att verona bara sjunker i mina ögon.. Det var nu väldigt länge sen jag åt någonting därifrån, men blevinte direkt nöjd den här gången heller, först var det nästintill ingencola  i deras dricka... vi fick iaf drick apå flaska istället när vi sa till (det värsta jag vet är dricka utan kolsyra) sen har deras kebabtallrikar blivit så himla små! Förut orkade man inte ens en tallrik själv, man kunde dela två st och ändå fanns det mat kvar, men nu käkar man upp hela och känner att det skulle gå ner lite mer...Vet inte hur det är med pizzan men ja missnöjd på dem är jag...

Nog om det..

Efter mateniaf så gick jag och Nero hem och tog det lugnt en stund innan vi köpte chips och åkte hem tyill Sofie där vi fikade (Jag och NEro, Sofie, Andreas, Alexandra, Andreas nr 2, Jannina, och Simon, sen blev det lite struntprat och lite idol, Nero var såklart trött så han sov mestadels.
Åkte hem när klockan började närma sig 22, Nero sov ju såklart som en stock när vi kom hem så det var bara att klä av älsklingen och lägga honom i sängen.
Sen kom älskling hem från jobbet!

Jag ska passa på och gå och lägga mig om en stund ska först umgås med min darling en stund innan jag stupar.
Imorrn ska jag på Halloweenfest ser fram emot det, hoppas att det ska bli skoj!
Nu säger jag gonatt!

Älskar min karl och vår underbara son <3

Trötter..

Vaknade imorse till att min underbara son låg och pratade i sin säng, det är så mysigt att vakna på morgonen och höra hur han bubblar och pratar. Man riktigt smälter!
Man blir ännu gladare när man säger godmorgon och man möts av världens vackraste leende! Han är så fin våran son!
Efter att ha lyssnat på han en liten stund tog jag upp honom och då kom han på att han var hungrig, så det var bara till att amma sen låg vi och myste en bra stund på morgonkvisten, och skönt som bara den ochmysigt! Jagvar riktigt trött imorse, har varit det de senaste dagarna...
Vid 9.30 tiden gav jag upp för då tyckte Nero att det var himla tråkigt att ligga i sängen och mysa plus att jag var tokhungrig!
Så upp klev vi, käkade frukost och Nero lekte endel på golvet, sen träffade vi Helen och Loke och gick en riktigt lång promenad! Skönt som bara den!
Tror vi var ute i nästan 3 timmar, men tiden går fort när man har roligt!
Och barnen älskar ju att åka vagn ute i friska luften!
Kom hem vid kl 14 då var det dags för lunch sen väckte jag Dennis som verkligen fick sova ut, han tittade på mig med stora ögon när jag sa att kl var 14, VA?!
Ja helt plötsligt tyckte han halva dagen gått, men jag ville inte väcka han imorse, han har ju jobbat tidigt så det kan vara skönt att sova lite då :) Men så länge hade varken han eller jag tänkt han skulle sova men skönt för han hehe =P
Jag käkade lite lunch medans Dennis klädde på sig och gjorde sig iordning, och efter matning av barn och blöjbyte var det bara iväg igen då!
Skreb på uppsägningen av lägenheten idag, Dennis var ner och sa upp bredbandet, vi hälsade på mamma på jobbet där jag kopierade ett papper, sen handla på Willys, och jag och Nero skjutsade min bror tillkolsva så fick Dennis bära upp matvarorna ist :P

Väl hemma var det riktigt skönt att sätta sig i soffan, och vår lilla kille var riktigt trött idag somnade en timme tidigare än när vi brukar lägga honom för natten, men det gör mig ingenting är han trött så ska han ju få sova och förresten så kommer hanju sova längre nätter numera också,12h sömn per natt ska ju de små liven ha =)
Och apropå sömn så ska nog jag göra detsamma är trött som bara den!
Natti natt!

Kusinvitamin

Fick en snilleblixt i fredagskväll, tänkte att jag skulle passa på att hälsa på mina kusiner när Dennis ändå jobbade helg, så i lördags förmiddag åkte jag och Nero till Kusin Anki och familj och hälsade på.
Åt god middag och bara myste tillsammas hela familjen, kollade på film gjorde vi också: Buy A, en okej film med en okej story dock lite seg tycker jag, och jag gillade inte slutet, men men.
Kusinerna träffade för första gången Nero, och Massi( Ankis karl) blev bra sugen på en till liten.
Här kommer lite kort på kusinerna:

<3
Trotsig treåring Riccardo och Nero.
Riccardo var så stolt över att han fick "hålla i" Nero och tjatade flera gånger om att han villa hålla i bebisen igen :D
Sötaste ungarna hehe
<3
Boxaren Zebba och Nero. Förstå att mitt lila kusinbarn som jag tyckte var liten och alltid ska vara liten numera är 15år, tränar boxning på högnivå och tävlar PLUS att han har skaffat sig en flickvän!
Tyckte det var nyss han var 8 år och gick i andra klass och jag hjälpte honom med läxorna, men shit vad tiden går fort!


Kusin Anki och Nero myser en stund innan det blir dags för mat och sova lite ^^


Massi och Nero, man ser att han blir bra sugen på en till liten =)

Vi hade en jätte mysig helg jag och Nero, var skönt att komma iväg lite och umgås med kusinerna och prata gamla minnen osv:)
När vi kom hem på söndagen myste vi hela familjen <3
Pappa hade saknat sin lille son och mig såklart.
Var svårt för Dennis att kliva upp imorse å för mig med för den delen, vilket skitväder det är vi har fått, grått och mörkt i princip hela dagarna...
Men upp gick jag iaf och klev ut för långpromenad med älskingen och vagnen trotts duggregnet som härjade...
Blev en vanlig 1h promenad(börjat tagit det som standard..)
Efter promenaden blev det storstädning: dammsugit golven, skurat golven, donat med disken, plockat med tvätten, plockat plockat å plockat... Ja sen skulle det komma nån snubbe och prata om barnförsäkringar men det kom fan imig ingen... Oseriöst..
Men men, då fick jag helt plötslit mer tid på mig att ta mig till Dennis jobb för att hämta upp honom och åka till vårat framtida hus :D
Kikade på tapeterna och liknande så nu har jag massor massor med tankar i huvudet om möblering, färger osv :D
Imorrn ska jag säga upp lägenheten, och ringa endel viktiga samtal, så veckan ser rätt så skoj ut.
Ska även med svärmor till Eskilstuna imorrn en sväng på eftermiddagen, men jag hinner ju iaf med min dagliga promenad och lite samtal...
Men nu ska jag skicka efter lite bilder på vår underbara prins <3


Min underbara son.
Det går inte att beskriva den otroliga kärlek till sitt älskade barn.
Mamma älskar dig Nero <3<3

Gillar du poker?

Om du gillar poker, och spelar på nätet, för pengar eller på gratis sidor kan jag tipsa er om GratisBio:

lh

Fungerer precis som en jackvegas maskin med poker, men du kan vinna poäng och förlorar inga pengar!

På GratisBio, samlar du poäng genom att spela, göra undersökningar, skriva till dina vänner eller shoppa via nätet, perfekt att kika in på GratisBio innan mans akll handla något via nätet, de har dessutom oftast mycket bättre erbjudanden!
Och nu när det närmar sig jul, varför inte ge bort en tidningsprenumeration som du dessutom kan beställa via GratisBio och deras sammarbete med Tidningskungen.
It's a win win!
Du får poäng, och någon blir glad för en tidningsprnumeration.
Jag själv gav precis bort en prenumeration till min käre mor just via GratisBio.

Kika in och kolla, du har inget att förlora!



Tuna Park

Vaknade med världens huvudvärk idag, inge vidare skoj. Tur man har en sån underbar son som inte skriker eller gör uppror på morgonen. VI låg och myste i sängen och sov en timme extra idag, men fortfarande världens huvudvärk efter mys och bus i sängen med Nero... Ja älsklingen behövde ju ny blöja så det var ju bara att kliva upp ändå, Dennis jobba ju så...
Tog en huvudvärkstablett, åt lite frukost sen tog vi det lugnt innan vi hämtade Dennis från jobbet när han slutade.
Grabbarna Gaby å Johannes följde även med när vi skulle leta kläder åt vårt lilla hjärta Nero <3
Overall var det vi säkte efter först pch främst, och vi hittade en jätte fin overall på Lindex, plus lite andra kläder. Så nu har han kläder så han klarar sig vår lille grabb.
Har även gått igenom 3 kartonger med kläder och tvättat upp en hel del kläder där som Nero skall få prova!

Annars har dagen varit gansak lugn, vi kikade lite på Tuna Park sen åt vi på Max, träffade på Suzen som var där med en vännina sen blev det lite shopping på Willys i Etuna också innan hemgång och fortsätta med tvätt och genomgång av kläder =)
Stekte pannkakor nu på kvällen när svärfar kom förbi och kollade på kalkylen vi fick av banken för villaboende...
Han hann iaf säga hej till Nero och när farfar gått blev det natten för Nero som var riktigt trött efter dagen.
Han blev så fin i den nya pjamasen ( kommer ett kort på den sen).

Nu ska jag ta och mysa lite med Dennis om jag kan slita honom från burken, sen blir det sova som gäller, kl är redan allt för mycket egentligen!

Heippa!!

cykelbana...

Har de senaste sagarna på mina promenader blivit vldigt irriterad på cyklister. Inte så att jag skrivit åt dem även fast jag i vissa fall skulle ha velat...
Trottoarer är ingen cykelbana!
Och det gör mig mäkta irriterad att de flesta cyklister jag mött dessa datar har VÄGRAT att flytta på sig eller cykla ner ifrån trottoaren när man kommer med barnvagnen, HALLÅ, trottoaren är till får dem som går, inte för cyklister eller bilar (?)
När jag var liten och cyklade på trottaren fick man fan i mig skäll av tanter och farbröder som gick på trottaren men jag flyttade iaf på mig eller cyklade ner på gatan om det kom en person eller en barnvagn.
Det är ett ganska roligt fenomen om man tänker på det, många har som en princip att de vägrar att flytta på sig när det kommer en barnvagn. Är det så jobbigt att ta ett kliv åt sidan? Uppenbarligen...
Man märker mycket nu när man själv kör barnvagn, men fan innan jag själv gick med barnvagn var det mer regel än undantag att jag självklart flyttade på mig om någon kom med barnvagn som jag mötte på trottaren.
Nog gnällt om det...

Idag har jag haft en lugn dag, börjasde gå igenom lite barnkläder på förmiddagen, sen mötte jag upp Helen och Loke så gick vi på en promenad med våra barnvagnar och snackade lite skit. Och kom fram till endel onödigt vetande och störde oss lite på folk som ska eller tror sig veta bäst om olika saker =)
Mycket trevlig promenad, och det var riktigt skönt ute faktiskt.
Efter att ha stått länge på samma fläck och snackat lite mer bestämde vi oss båda för att gå hem och jag fortsatte med kläderna!Sen blev det lite middag och mys med sonen innan han lades för natten.

Har försökt formatera om min dator idag men upptäckte en ganska "rolig" sak, det går inte att formatera om den... den vägrar. Så jag får väl tvinga Dennis att fixa min dator för den uppfyller inte de krav jag har längre, har blivit seg samt att jag skulle behöva möblera om en hel del i den ^^
Ja så nu ska jag nog gå å lägga mig så jag orkar med morgondagen:promenad är inplanerad ( ett måste) sen ska vi till e-tuna och kolla om vi kan hitta en vinteroverall till Nero innan det blir alldeles för kallt ute, än så länge har han kläder så det räcker och uppfyller kraven på värmen/kylan ute, men han växer så det räcker och blir över =)

Nero 3 veckor

Ja 3 veckor var han på den här bilden, och ja han är redan 2 månader nu!
Kläderna hinner han inte använda många gånger innan de är dags att lägga undan :P
Men samtidigt är det ju kul med nya snygga kläder till älsklingen <3
NU ska jag försöka komma i säng..
Natti natt

cykelbana...

Har de senaste sagarna på mina promenader blivit vldigt irriterad på cyklister. Inte så att jag skrivit åt dem även fast jag i vissa fall skulle ha velat...
Trottoarer är ingen cykelbana!
Och det gör mig mäkta irriterad att de flesta cyklister jag mött dessa datar har VÄGRAT att flytta på sig eller cykla ner ifrån trottoaren när man kommer med barnvagnen, HALLÅ, trottoaren är till får dem som går, inte för cyklister eller bilar (?)
När jag var liten och cyklade på trottaren fick man fan i mig skäll av tanter och farbröder som gick på trottaren men jag flyttade iaf på mig eller cyklade ner på gatan om det kom en person eller en barnvagn.
Det är ett ganska roligt fenomen om man tänker på det, många har som en princip att de vägrar att flytta på sig när det kommer en barnvagn. Är det så jobbigt att ta ett kliv åt sidan? Uppenbarligen...
Man märker mycket nu när man själv kör barnvagn, men fan innan jag själv gick med barnvagn var det mer regel än undantag att jag självklart flyttade på mig om någon kom med barnvagn som jag mötte på trottaren.
Nog gnällt om det...

Idag har jag haft en lugn dag, börjasde gå igenom lite barnkläder på förmiddagen, sen mötte jag upp Helen och Loke så gick vi på en promenad med våra barnvagnar och snackade lite skit. Och kom fram till endel onödigt vetande och störde oss lite på folk som ska eller tror sig veta bäst om olika saker =)
Mycket trevlig promenad, och det var riktigt skönt ute faktiskt.
Efter att ha stått länge på samma fläck och snackat lite mer bestämde vi oss båda för att gå hem och jag fortsatte med kläderna!Sen blev det lite middag och mys med sonen innan han lades för natten.

Har försökt formatera om min dator idag men upptäckte en ganska "rolig" sak, det går inte att formatera om den... den vägrar. Så jag får väl tvinga Dennis att fixa min dator för den uppfyller inte de krav jag har längre, har blivit seg samt att jag skulle behöva möblera om en hel del i den ^^
Ja så nu ska jag nog gå å lägga mig så jag orkar med morgondagen:promenad är inplanerad ( ett måste) sen ska vi till e-tuna och kolla om vi kan hitta en vinteroverall till Nero innan det blir alldeles för kallt ute, än så länge har han kläder så det räcker och uppfyller kraven på värmen/kylan ute, men han växer så det räcker och blir över =)

Nero 3 veckor

Ja 3 veckor var han på den här bilden, och ja han är redan 2 månader nu!
Kläderna hinner han inte använda många gånger innan de är dags att lägga undan :P
Men samtidigt är det ju kul med nya snygga kläder till älsklingen <3
NU ska jag försöka komma i säng..
Natti natt

Underbara dagar

Haft underbara dagar med min bejbi och vår underbara son! :D
Firade 1år i Torsdags, började dagen med att ta Nero för rutinkoll hos doktorn, och killen växer precis som han ska. Lång blir han! 62cm redan! Inte undra på att kläderna blir för korta hela tiden ;)
Efter kontrollen hos doktorn köpte vi ros till pappa, min älskade Dennis :D sen knatade vi hem och väckte darlingen.
Hela dagen var mysig, vi käkade pizza myste i soffan och kollad epå film , Dennis hade ju planer för idag (söndag) att överraska mig med (återkommer till detta).
Riktigt mysigt var det iaf att bara ta det lignt och mysa i soffan hela familjen med film och god mat!
I fredags så skulle Dennis jobba igan så jag fixade vinterdäck till bilen och lite andra små ärenden, sen åkte jag och svärmor till svärmormor (kan man kalla det så?) iaf till Dennis mormor och morfar och hälsade på med Nero så de fick träffa honom och umgås med honom lite grann. Hade ju lovat att komma in någon dag så då kunde jag passa på när Dennis jobbade kväll. Efter detta var det hem som gällde, gjorde Flygande Jakob till middag, och jag blesittandes länge framför datorn innan jag kolapsade i sängen.

Lördag morgon började jag med att gå på en långpromenad med Nero, riktigt skönt var det! Plus att jag hade ju hela dagen på mig till allt annat, annars kan det vara skönt att ta det lugnt på morgonen och förmiddagen. Åkte och hälsade på  i Kolsva hos Hella, vi drack lite kaffe å ljög lite för varandra, ne men snackade om alltmännt skit bara, umgicks helt enkelt :)
Innan hemresan så svängde vi förbi hemma hos Tilde och Richard och kollade på SMÅ SMÅ bebisar! Åhh så små å söta de var Oden och Svea, nästan 2 veckor gamla! Nero var ju aldrig så liten som dem så det var så mysigt att hålla i de små liven. Tilde tyckte ju våran lilla kille var stor, och ja det förstår jag med tanke på hur mycket han växer hehe. Han var ju även stor när han kom så :D
Kul att äntligen få se de små liven som levt om i Tildes mage :)
Blev hem, Dennis hämtade Nero från bilen så jag fick handla det som fattades för middagen: Tacopaj.
Första gången jag gjorde Tacopaj men gott blev det =)
Var riktigt trött ganska tidigt igår så det blev sängen tidigt för mig med.

Imorse snoozade jag och Nero en timme innan vi behagade oss att gå upp och efter det blev det en långpromenad idag igen =)

Jag har kommit på att jag verkligen inte tycker om hörsnäckor, ni vet pluttarna man stoppar in i örat för mp3 spelare eller headset, jag vill skriva hatar menhatar är ett så starkt ord, men jag är så trött på dem. För oavsett vilket jäkla märke man köper eller vilken modell man än köper så är det förstora, de åker ut ur örat eller så sitter det för jäkla obehagligt! Finns det inga som sitter bra?
Man vill gärna ha lite musik i örat när man går för sig själv utan att ha någonm att prata med men det är så jäkla irrierande att gå å stoppa in de jäkla sakerna i örat hela tiden!
Nej vet nån vad...
Gahhh!!

I vilket fall som helst!
När jag kom hem efter promenaden var det bara att springa in i en dusch för att göra sig klar för överraskningen som min älskling hade planerat. Duschade och gjorde mig iordning sen lämnade vi Nero hos farmor (svärmor m andra ord) och därefter var Dennis min kartläsare, vi hamnade i Eskilstuna.
Älsklingen bjöd mig på en trerätters middag på Kina :D
Var JÄTTEMYSIGT!
Har haft världens mysigaste dag med min älskling idag!
Ätit gott, umgåtts bara han och jag utan vår älskade son, det var så himla mysigt att få vara själva ett par timmar, få lite egen tid och rå om varandra och det har varit en underbar dag!

Innan vi åkte hem så besökte vi kyrkogården i Kungsör och tände ljus för våra nära och kära, 2 ljus för Dennis farmor ett från Dennis och ett från mig och Nero, sen ett ljus på mormors grav från oss alla och ett på Poppes grav. Dennis farmor skulle ´ha fyllt år igår :(
Det är så synd att hon inte hann träffa Nero, men hon finns nog alltid med oss ändå.

Man kan tycka att gå på en kyrkogård inte skulle vara nå trevligt alls på en dag ensam med sin älskling, men med Dennis kan det inte bli otryggt eller otrevligt, kändes skönt att tillsammans med Dennis gå och tända ljus.

Vi fick inte komma på engång och hämta Nero för farmor och Nero var minsann på promenad, så vi åkte hem och det kändes väldigt skumt att vara hemma utan Nero, det har vi aldrig varit tidigare.
Mer mys innan svärmor ringde och sa att vi kunde komma och hämta vår ögonsten, så jag åkte dit och blev där en stund innan jag kom hem och kunde lägga Nero.

Har då hamnat här och tänkte nu avsluta denna underbara dag genom att kika lite på tv innan jag lägger mig i sängen med min underbara karl!

Älskar dig Dennis <3

Mamma och Pappa älskar dig Nero <3<3

ojsan!

Har inte haft tiden eller orkan att uppdatera på ett par dagar har haft fullt upp!
I tosdags gick jag på en kortispromenad med Jossan och Melizza, had ebakat bullar som vi smaskade på efter promenixen och Jossan och Melizza fick nya näsor:

Mor och dotterMor och dotter
Så söte hehe =)
Melizza försökte fästa en näsa på mig men den bara trillade av så vi struntade i det till slut.

Fredag en riktigt mysig dag, jag och svärmor var hos ett medium och hade varsin privat sittning. Riktigt skoj och intressant, dock fick man sig lite bannor =)
Knatade över till mammsen min sen på eftermiddagen och var där tills på kvällen då Dennis ändå jobba kväll!

Lördag: Suzen ringde och vi hade tänkt vi skulle pka och bada, åkte ut till henne och kollade in det nya mysiga huset som hon hyr. Vi skulle till Arboga badhus, men det tog ett tag att komma iväg så när vi kom fram så skulle de stänga om 40 min så vi beslutade oss för att åka tillbaka till Suzen och på Alvas förslag käka pannkaka ist!
Sagt å gjort, pannkaka blev det, kaffe å lite mys, sen blev  det dags för mig att åka hem med lilla Nero.
Vi myste massor i soffan innan pappa kom från jobbet och det var dags för sängen för lillen.

Det är så roligt med Nero, han upptäcker mer och mer saker både med sig sjäv och med omgivningen, den 8 okt upptäckte han sina fötter när han satt i mormors knä :)
Häromdagen var han på god väg att vända sig från rygg till mage, och han gör mer och mer ljud, pratar som bara den när man pratar med honom.
När han ler och skrattar vill han verkligen att det ska komma ljud och ibland så kommer det nästanlite riktigt skratt! Man blir så glad när han ler, skrattar och pratar! nero är helt underbar! <3


Igår var vi på mässa i Solna: Hälsomässa, var ganska intressant men det fanns bra mycket skumma personer där också, menmycket att titta på. Det var jag svärmor, svägerska, och Britt-Lis och Nero såklart, vi passade på att gå på storseans, Nero var så himla duktig, var tyst å lugn hela tiden och sov nästintill hela tiden för den delen. Och mediumet var duktig fick kontakt med flera personer dock ingen som vi kände igen, men det var intressant att lyssna.

Tog en stund att åka hem sen och Nero var vaken strax efter Enköping, ända hem och väl hemma var han också vaken tills efter han badat och ätit en sista gång sen tvärslocknade han, lilla killen hade varit vaken så länge :)

Lagade kyckling och ris till mig och Dennis, blev riktigt gott, blev film och mys i soffan sen tvärdeckade även jag i sängen, trött efter en hel dag på mässa.
Idag så tog vi det väldigt lugnt och vilade hela förmiddagen jag och Nero bara låg och myste i soffan. Det är ju så underbart när ens barn sover på ens mage och man känner den goda bebisdoften, riktigt mysigt var det imorse.
På eftermiddagen pallrade jag oss ut på en promenad, och vi lyckades ju gå ut just när det skulle till att börja spöregna! Det var ju bara att fortsätta att gå annars hade man ju aldrig kommit ut idag.
Vi gick hem till Sofie och hälsade på ett tag, drack lite kaffe och samtalade lite om väder och vind, sen var det dags att gå hem igen.
Satt igång med disk å tvätt, matlagning och nattning av barn.
Var gott med lite mat och tv titt.
Sen hamnade jag här, Dennis har kommit från jobbet för en stund sen, och jag ska umgås lite med min älskade karl innan jag ska stupa i säng =)

Gonatt!

Hemmafru

Idag  har jagverkligen känt mig sim en liten hemmafru haha!!
BBörjade med att plocka med disken och dona lite här hemma, sen lagade jag lunch till mig å Dennis när han komn från jobbet så det var i princip mat på bordet när han kom hem. Vi åt tillsammans hela familjen, dock fick ju inte Nero smaka han är alldels för liten för det än så länge =)
Efter  lunchen började jag plocka med tvätten och vek in den, varpå torkställningen helt gick sönder idag så jag bestämde mig för att ta en snabbsväng till Ikea å inhandla ett nytt.
Sagt å gjort så hämtade jag upp svärmor så åkte vi med Nero en snabbsväng till Ikea, där jag handlade tvättställ och en pall till hallen sen blev dte faktiskt inte så mkt mer, vi kanske ska flytta så  då kommer jag vilja pka dit massor avvänder så inge större shopping nu!
Sprang in en snabbis på Willys innan jag släptte av svärmor för att inhandla jäst.
Vo bar upp alla grejer sen skjutsade jag hem svärmor och jag och Nero åkte hem, för att äta och tillaga mat.
Efter att sonen var mätt och belåten började jag med middagen samtidigt som jag påbörjade degen till bullarna.
Middagen blev väl sådär, wok med nudlar, idag blev det inge avacerat.
Medans vi åt så jäste degen och efter maten var det bara att sätta igång med bullarna.
Över 100st blev det! Både vanilj och kanelbullar så nu finns det iaf en liten stund lite bullar=)
När bullbaket äntligen var färdigt var det bara att ta tag i sonen som var mer hungrig och sen natta honom.

Städningen fortsatte sedan i köket och jah har även monterat ihop pallen i hallen så nu kan man äntligen sitta i hallen när man tar på sig skorna (skönt).
Har kikat lite på tv och nördat runt på fb men tänkte kräva lite ryggmassage av min karl nu, har så himla ont i ryggen. Men svanskotan är MKT MKT bättre u, dock i vissa lägen blir jag påmind om den men nu kan jag sitta utan att nästan fälla en tår och jag behöver inte ens tänka mig för när jag ska sätta mig ner som jag fick göra i början.

Ska slita i karln nu tänkte jag.
Imorrn kommer svärfar på fika sen blir det nog en promenad.
Hej på er!

höst

Igår kunde man verkligen ta mig för en hemmafru. Klev upp och började med att städa  hela lägenheten, fortsatte sen med att tvätta och plocka med disken och allmänt göra fint i hemmet.
När Dennis kom hem lagade jag mat, enbart åt honom (jag ahde redan käkat), ja jag vet han kan laga mat själv, men ja jag lagade mat åt honom när han kom hem från jobbet, jag är ganska snäll...
Maria var  över och drack kaffe ochtanken var väl att vi skulle ut å gå en promenad men det hanns inte med hon skulle nämligen på en date å vi drack kaffe alldeles för länge så hon var tvungen att knata hem för att göra sig iordning.
Själv fortsatte jag med att plocka i hemmet, umgås med sonen och med Dennis.
Började skriva inköpslista på vad som behövde handlas och efter några timmar bestämde vi oss för att åka och storhandla, Nero fick vara hos farmor så länge. Hon blevväldigt glad över att få passa vår prins en stund medans vi var på affären, de hade skrattat och pratat som bara den medans vi var borta såklart.
Efter at jag hämtade hem Nero igen myste vi länge länge innan han somnade för natten och jag och Dennis började kolla på Inglorius bastards, men jag tröttnade efter ca 30 min då den verkade vara totalt värdelös och långdragen så vi struntade i den filmen helt enkelt, satt uppe ett tg till och pratade och kikad epå tv ist innan jag damp ner i sängen.

Idag vaknade man i vanlig ordning av Dennis väckarklocka och fick putta på honom så han gick upp, jag och Nero snoozade vidare, btw så vaknar ej våran son så tidigt av sig själv vilket är skönt.
Jag klev up före Nero idag och gjorde mig iordning medans han sov så sött i sängen.
Kl 12 mötte vi Anna på stan och vi käkade på Latte:kycklingsallad nom nom nom!
Sen knatade vi hem till Anna, hehe det avr ganska kul att se deras katt..

Nero låg kvar i mjukliften som vi bar in och ställde på golvet, klädde av honom men han fick fortsätta sova ett tag, katten kliver försiktigt ner för trappen och smyger fram emot liften står kanske en meter ifrån å nosar och kollar väldigt skeptiskt på liften som står framför honom. Nero gör ifrån sig ett litet pustljud varpå katten blir jätterädd och smiter upp för ett par trappsteg och kikar sen emellan springorna i trappen ner på Nero men springer senupp för trappen igen.
Efter att par minuter våägar den sig ner igen och gär i princip samma procedur igen, heh evar ganska kul att se.

Lånade "Sex and the city the Movie" av Anna som jag tänkte försöka titta på när Dennis är på jobbet någon dag, han vill av någon udda anledning inte se den filmen, men är det någon annan som känner sig manad att kika på den tillsammans med mig så är det bara att hojta till =)

Hade även lovat Sofie att kika över hos henne och Andreas en kort stund när jag fikat med Anna så det var bara tt fortsätta gå hem till dem, där de såg ut som ett bombnedslag då de höll på å flytta runt miljardergrejer från gastrummet för att göra detta till ett rent datarum, blev ett glas oboy och bulle hos Sofie och de hade köpt en present till mig och Nero. Scraapbooking så jag kan göra en liten bok till Nero, jätte gulligt =)
Blev ett kort besök då jag bara hade käkat kycklingsallad på dagen idag så jag ville ha lite mer i magen och hade bestämt igår att jag skulle försöka göra Flygande Jakob så när jag kom hem fick Dennis ta Nero så jag kunde handla chilisås och jordnötter, sedan satte jag igång med matlagningen och det blev riktigt gott faktiaskt, och det var första gången jag gjorde Flygande Jakob.
Så efter maten blev det mera mys och lek med NEro sen har jag donat lite med presenten jag fick av Sofie, nu ska jag kika lite tv innan sängen kallar.
Imorrn blir det nog en bakdag, får se vad vi ska baka imorgon, tror min karl ville ha bullar :)
På torsdag kommer svärfar hit så det kan vara trevligt att ha något att bjuda på.

Man kände imorse att det har blivit höst, var frost på gräset och det såg riktigt höstigt ut när man kikade ut genom fönstret. Löven har blivit färgade i de härliga höstfärgerna och det ligger drivvis med löv på marken.
Tycker att hösten kan vara ganska mysig, det känns på något sätt som om allt för en ny start, ett nytt kapitel påbörjas.
Vet inte om det kanske kan sitta kvar sen skoltiden att hösten är början på något nytt, när man började nytt läsår, ny årskurs, men hösten är mysig tycker jag. När det börjar bli mörkt ute och man ser ljusen från staden.
Älskade att åka buss från mina kusiner in till slussen vid den här årstiden, när man ser alla ljus i slussen och från stan över vattnet, så himla vackert.
Ja får se nu när vi ska åka upp å hälsa på allesammans, får bli snart framöver här.

Japp nu ska jag ha lite egentid får se om jag kan slita Dennis från datorn ett tag=)
Gonatt!

annanaspaj

Igår tröttnade jag på att befinna mig i våran lägenhet och i köping. Gjorde mig och Nero iprdning efter en lugn morgon och förmiddag och hälsade på Jenny i Kungsör.
Blev en riktigt mysig dag med Jenny Nero och hennes son Tobbe.
När jag klev innanför dörren fick jag i princip inte göra någonting med Nero, han blev beslagtagen ^^
Men när det kom till mat gav hon tillbaka honom, hon ansåg inte riktigt att hon kunde hjälpa till påden fronten, det ansåg väl inte riktigt jag heller.

Vi drack kaffe, snackade massor om vad som sker på jobbet nu när en annan är borta och massaq annat strunt, riktigt mysigt var det. Och hennes son Tobbe bubblade på som bara den och han visade mig sitt rum och alla sina gosedjur , så söt kille!
Det blev en heldag i Kungsör och varken jag eller Dennis kände för att laga mat så det blev pizza (usch skärp 2 dagar i rad...)
Ja va fan man får vara lat ibland =P
Blev iaf mys med pizza framför en film i soffan.
Efter filmen fastnade jag vid datorn ett tag och donade en massa med att ladda upp bilder för framkallning, det tog sin lilla stund och trött blev jag, kröp ner i sängen men kunde ta mig sjutton inte somna!
Jag vred å vände på mig, klev till slut upp och satt mig i köket en stund och bläddrade i Neros "mitt första år bok" och fyllde i lite grann, pratade skit med älsklingen, gick tillbaka till sängen och jag vet inte hur lång tid det tog men bra lång tid tog det innan jag somnade.

Jag var inte den piggaste imorse när Nero sa godmorgon, men vem kan motstå denna underbara lilla pojke?
Vi myste i sängen bara han och jag innan vi klev upp på riktigt, och han pratar och pratar så mysigt att lyssna på han på morgonen, eller ja alltid för den delen :P

Iordninggorda kilade vi till svärmor där vi blev bjudna på lunch och annanaspaj med glass, riktigt god paj! Maten var också kanongod så det var en riktigt lyckad dag det här!
Blev kvar ganska många timmar innan vi knatade hemmåt igen,där det blev bad för Neros del och dusch för min del.
Vi har myst i soffan jag och Nero och Dennis sover redan så jag ska väl också ta och dimpa ner i sängen å se om jag kan sova, upptäckte dock att det var fullmåne, och jag brukar ha riktigt svårt att somna när det är fullmåne så jag hoppas väl att jag ska kunna somna.

Nattinatt

Spenderarbyxorna på

ja fy fan idag har vi spenderat alldeles för mycket pengar. På tok för mycket!
Elgiganten "Mega Store" på Erikslund hade öppningserbjudanden på tv apparater telefoner osv.
Så vi tog oss dit på eftermiddagen efter en lugn förmiddag hemma.
Var en liten kö när vi kom dit men det tog inte direkt lång tid innan vi var inne ett par minuter bara.
Vi kikade runt därinne jag, Dennis och Olle, Nero sov så gott så när han blev skjutsad.
Tvapparater var en vara som gick otroligt snabbt i butiken iaf. Vi ahde kollat en tv vi ville ha, fanns jättemånga kva rså vi bestämde oss för att kika på annat innan vi tog en för att slippa köra omkring på den, så det blev, extern hårddisk headset å lite annat.
När vi kom tillbaka fann tv:n inte kvar alla var slut...

Men påstridig som man är så fick vi köpa demoexemplaret ^^
Det blev även en till tv av annat märke... (ja jag vet..)
Shoppinglistav var ju dock inte riktigt slut där.
Jag gjorde mig ett kap tycker jag iaf:

telefonen min

En samsung Touch, införskaffade vi oss till mig.
Jag behövde verkligen en ny telefon då jaggått med min telefon som varit trasig bra länge. Inge knapplås å trasig lucka, men den har ju fungerat annars.
Så nu fick jag mig en ny telefon, sen får vi väl se om vi fortfarande låser upp Dennis "gamla" 3 telefon eller inte.

Tiden gick så fort inne på Elgiganten att vi var jättehungriga när vi stog i kassan, så vi tog driven förbi Max oxh stannade till på ett ställa för oss själva och åt i bilen, skönt att slippa folk.
Sen blev det tempo hemmåt, in med barn och elektronik sen varva ner en stund innan snabbshopping på Willys, vi orkade inte storhandla idag av någon anledning ^^

Imorrn blir det förmodligen middag hos svärmor, nu ska jag passa på att kika lite på tv innan jag ska sova.




Min son, min älskade lilla son
jag kan titta på dig i timtal utan att tröttna
upptäcka nya små färdigheter och saker som jag älskar med dig
Dina små händer med fingrar så små
som kramar om mammas finger
de små tårna som kniper när det killas under foten
Det underbara leendet man får tillbaka när man säger godmorgon
och tar upp dig för att börja dagen
De underbara små läten du frambringar när du pratar
man blir varm i hela själen
Min son min älskade lilla son
om man inte visste vad kärlek var innan så här har du kärlek
Mamma älskar dig Nero <3

Mamma och Pappa älskar dig av hela våra hjärtan älskling <3
Nero <3

varning på stan

I onsdags var det verkligen en tjejkväll. Till en början fikade jag och Maria, hon kom hit och vi drack kaffe och snackade en massa strunt bara var kul att umgås bara vi två och ta igen lite =) Ja självklart var ju Nero med också, han var i full sjå med att prata han också för den delen. Han pratar som bara den numera, riktigt skoj!
Efter kaffe och lite käk så åkte vi till Big Inn och inhandlade varsin Pumaväska. Svärmor hade ringt å bett mig handla en åt henne å vips tog vi de sista väskorna.
Var hysteriskt med folk på Big Inn eftersom att det var någon Familjedag med massa erbjudanden och grejer, bland annat ansiktsmålning och ponnyridning för barnen osv.
Jag var dock ganska tacksam för att Nero för tillfället är för liten för sådant.
Vilket även min mor kommenterade ett tag efter att jag och Maria varit där eftersom jag hämtad eupp mamma så att hon fick handla hem massor med mat.



Nero =)Se vad skönt man kan sova <3

Efter flängandet fram å tillbaka till Big Inn åkte vi hem äntligen och tog det lite lugnt och åt och myste jag och Nero. Dennis jobbade ju kväll denna vecka så han var ju inte hemma,så jag mötte upp Maria igen och vi gick upp på stan för tjejkvällen som var.
Men jag tyckte inte att det fanns något speciellt, jag kom därifrån med ett par jeans till Nero nå annat hittade jag inte och jag hade ingen lust att trängas med allt folk, det var ju samma kläder som fanns där på dagen och jag tyckte inte att det var några speciella erbjudanden i de butiker vi var in i heller.
Vi fastnade ganska länge inne på lekia, och mötte upp svärmor därutanför för att visa en vagn jag tittat på, imorrn ska jag försöka få ner Dennis så han också kan kika på vagnen.

Det var ganska skönt att komma hem efter den långa och aktiva dagen och både jag och Nero var trötta, blev mys i soffan innan Nero sov för natten och sen lite mys med karln innan jag bokstavligen halvdog i sängen.

Imorse vaknade jag pigg och utvilad av att Nero låg och pratade i sin säng och vilket leende man får tillbaka numera när man säger godmorgon och tar upp honom!
Vi hade en lugn morgon och förmiddag idag, vid 11 tiden gjorde jag mig och Nero i ordning för att hälsa på på mitt gamla jobb på Rosendal, det var så länge sen jag var där och hälsade på så jag tyckte det var dags. Har många gånger varit påväg ner men det har alltid kommit saker emellan eller så har man inte haft ork eller liknande.
Men nu kom jag iaf iväg och vilken skillnad det var där både på hur det såg ut, på personal och tyvärr på boende också. Tyvärr så får man ju räkna med att många boenden är borta när man kommer och hälsar på det är ju trots allt livets gång.

Vi var ganska länge på rosendal och Nero han charma ganska många tanter och farbröder, var nästan så att endel inte lät mig gå hem =)
Men det kändes kul att se några av de gamla le, endel får ju så sällan besök av sina anhöriga och de blir så glada när det är små barn där.
Men jag började bli ganska hungrig så jag pallrade oss hem så även jag fick äta lite grann (lyxigt att vara spädis när morsan alltid har maten lagom tempad och färdig närsomhelst).
Sen fick vi bara tiden att gå här hemma med varandras sällskap jag och Nero, skönt att bara ta det lugnt hemma och titta på sin lille son.

Promenad blev det om så en kort en, hem till mormor(eller ja min mamma) hon blev så glad så när vi kom, och jag passade på att springa ner och sola i 20 minuter. Men de var nog de längsta 20 minuterna i hela mitt liv! Även fast Nero var på andra sidan gatan uppe hos mamma så tyckte jag att det var långa 20 minuter. Men det hade ju verkligen inte gått någon nöd på mitt hjärta uppe hos mormor. Han hade legat och skrattat och pratat för fullt och varit så nöjd så. Han är så go och glad vår lille prins <3
Mamma hade ju tjatat om att hon ville vara barnvakt så nu fick hon ju vara det en stund och jag fick lite tid för mig själv också, nyttigt både för mig och Nero.
Var skönt att vara en stund hos käre mor och umgås ett tag innan Dennis kommer från jobbet och det var skönt med en liten kvällspromenix hem sen.
Nu på kvällskvisten stressade jag iväg å handlade lite gott åt oss när Dennis kommit hem och nu har vi suttit och myst med Nero i soffan och han sover så gott i sängen sin. Jag ska vara lite onyttig och käka lite chips sen blir det sova.

Natti natt.

Älskar mina killar <3