Flyttar...

MIn blogg kommer att flyttas, den nya adressen är:

http://haven.zutgorak.se/cass



Mycket nöje!

Gratts till mig!

Jahapp så var man ett år äldre!
Städade ela lägenheten igår för att det ska komma massa folk hit idag å fika, men fck ju såklart röja upp igen idag haah! Blir ju lätt rörigt hnär man är 3 personer i ett hushåll å lilleman sprider grejer överallt eller nja inte riktigt ännu men nästintill! Men leksaker på golvet får folk räkna med!
Vaknade imorse av skrutten som låg å bubblade som vanligt <3
Gick upp och fick mig en god kopp kaffe och kollade på nyheterna, förökte starta bilen inann dennis skulle iväg till jobbet men den var totslt död, jag behöver någon med en gående bil så man kan koppla lite startkablar till å se om batteriet vill vara med å leka!

Har fått jätte mkt gratulationer både via fb, sms och telesamtal, jätte roligt! Sen kommer det som sagt folk hit å fika så det ska bli skoj, men idag blir det ingen tårta det blir marängswiss (stavas det så?)
ero har ätit som bara den idag både pure å gröt har han fått smak för! Åhh vad han tyckete om det eller ja han verkar gilla allt! Å nu sover han en stund, sköt för han å vila innan det kommer massor med folk som vill leka med honom!
Hoppas Helen å Loke kommer så de kan leka med varandra =) Eller ja försöka iaf haha!!
Å sen se hur stor Loke blivit, det är ju ca 3½ vecka mellan Nero och Loke så det är kul å se och båda var ju rätt stora när de kom så extra skoj!

Ja för 23år sen gott folk var det samma värme ute eller till och med kallare på denna dag -24 grader läkaren som skulle förlösa mamma genom kejsarsnitt fick inte igång bilen för det var så kallt... Samma tendenser ser vi ju idag!

Nu ska jag väl försöka få lite gjort innan det kommer folk =)
Puss å hej

Älskar min lilla familj!