Köping

Japp jag är i Köping.
Hade tänkt att vara här ett tag också.

Kom hit idag vid 14.30 tiden efter att ha släpat på alldeles för mycket packning!
Men men så kan det vara ibland!
Jag har än så länge hunnit med följande:
  • Druckit 2 koppar kaffe med Alle
  • Druckit 1kopp Kaffe med Fia
  • Varit med Fia och Fanny hemma hos Mona
  • Åkt bil de Fia och Fanny
  • Betalat mina räkningar
  • Pratat med Sara 2timmar i telefon
  • Beställt ett batteri till min Nokia (aldrig försent för det)
  • Umgåtts med Mamma och Kalle
För tillfället är jag väldigt trött och ska försöka att sova lite grann, får se vad som händer imorrn, en sak vet jag iaf att jag måste göra!

Natti natt

ΩΠΣ
♥♥

Återkommer

Ja som jag sa så skulle jag ju återkomma lite senare idag..
Och jag har under denna dag, diskat, storstädat, packat en massa, å städat ännu mer!!!
Så nu är det rent å fint här. Imorrn åker jag till Köping =)
Får la se vad som händer där då...
Ska upp klockan 8 imorrn, det skall bli jobbigt att släpa allt man har men man är ju så illa tvungen...
De kommer att ske ganska mkt nu inom den närmsta tiden, me kaninte avslöja allt för mycket nu, så det får jag också återkomma med=P

Nej nu ska jag kika lite på tv sen försöka sova lite...
God-Natt allihoppa!!!

Ännu ett steg närmare på resan
Den är lång men vi tar ett steg i taget

Mycket att göra

Mycket att göra   Nu är det ganska mycket att göra kan jag säga. Jag ska packa, städa, diska, åhh en massa annat ska jag säga. Men först måste jag ringa ett viktigt samtal.
Hoppas det händer något kul i helgen men det gör det nog!

Lite läskigt, jag som hatar fåglar har en fågel sittandes på taket som skriker och det låter som om den vore här inne i vardagsrummet =S
Jag får väl gå ut på balkongen och försöka skrämma bort den...

Funderar på om jag ska åka till Köping redan imorgon, eller om jag ska ta det på fredag (?) hmm det är en svår fråga, men det kan ju vara lika bra att få det överstökat hehe. Ja det är en fråga det, jag måste tyvärr sätta igång med allt jag måste göra nu, men jag återkommer senare för en redogörelse hur det har gått under dagen!


Hjärnkapacitet

Man kan ju lugnt säga att hjärnkapaciteten inte är riktigt på topp!!
Har så himla mycket saker att tänka på och göra så att det lätt blir så att inget blir gjort=S
Men det ska vi väl få bukt med snart ska ni se!

Måste ju rapportera lite också från senaste inlägget,
att det var endel muntra miner till en början när jag och Claudia kom tillbaka till kontoret, men inte varade de länge minsann, sen igår när vi skulle sluta vart det värsta kalabaliken, värsta mötet angående tider å dyligt (drygt)
Och idag orkade jag inte, så jag gick hem e sjuk...eller ja, jag har inte mått nå bra. Så det var väl lika bra då, ska inte jobba imorrn heller...'
Nu kanske jag har en liten chans att hinna allt jag måste göra, städa, packa osv...
Hmm, det är mycket nu!

Nu ska jag lägga mig på soffan och kika på tv, sen ska jag nog ta en lång och varm dusch!
Sen ska jag nog kika lite mer på tv, sen sova!
Och det ska bli så skönt!


Man är ett steg närmare målet


Muntert

Muntert

Hoppas det blir betydligt positivare miner på jobbet idag än vad det var i förra veckan. Pallar inte direkt sitta en vecka till med sura miner...
Ska ju som sagt ut på ett kundbesök nu vid 9 tiden, så jag ska väl snart åka och möte Claudia.
Och vi hoppas väl på att det ska gå gra, men det gör det nog, kul vore det om vi kunde få en order också, men man får väl se hur det går med den biten, men jag kannästan lova att är det inte en order så är det sura miner på kontoret när vi kommer tillbaka, jag funderar faktiskt skarpt på att sluta redan idag, hmm men men jag får se vad som händer, blir det för mycket idag så gör jag det, men annars får jag väl stå ut ett tag till....

Pratade med Hella igår på msn, vi snackade lite om utlandsresor, åhh fy fan va hon gör mig sugen på att dra utomlands i 2 veckor i feb-mars det vore så himla skönt!!!
Hittade en resa igår till Turkiet i 2v för 2999kr, fan jag viljag vill jag vill!!!!
Hmm men det är ju så mycket annat nu i februari (men jag får återkomma med det senare)
Men men, jag återkommer med ytterligare uppgifter om resan...

Somnade för övrigt som en stock igår när jag la ner huudet på kudden, vilket var otroligt skönt, så vi hoppas på samma lycka ikväll igen! Vem vet det kanske är snön som inger lite lugn=)
Det är iaf hög mysfaktor nu när det kommit så mkt snö!
Skoj vore det ju att åka pulka eller nåt, men de verkar vara lite dåligt med sånt här...
Nej nu måste jag nog gå!
Ha det!

Party!

Halloj!
Måste först och främst Tacka Malin för en jätte trevlig fest oh för att jag fick komma *tack tack* det var ritkgit kul faktiskt! Träffade massa nytt folk, och det är ju alltid kul! Blev mycket dricka och mycket goda tilltugg! Sov på Malins soffa, och det var en upplevelse för sig, men sog gott det gjorde jag då jag väl fick lägga mig ner i soffan!
Nej så det var en ycket trevlig tillställning!
Kom hem nu för en stund sen, så jag har duschat å så, vilket var mycket skönt i och med att det är ganska kallt ute nu när det har snöat osv (de e fan mkt snö ute nu).
Håller på å koka pasta (mums) det verkar som om jag har fått någon nojja på pasta helt plötsligt, de e det enda jag e sugen på, olika pasta rätter, inte för att det gör mig något för jag har mkt pasta hemma=)
Men idag blir det nog pasta pesto!
Ska väl inte göra så mycke annat idag mer än att kika lite tv och relaxa lite. Man ska ju upp till jobbet imorrn också (skulle gärna slippa)!

Fick 2 jätte söta inlägg från Sanna på lunar (jag vet...)
Saknar dig något enormt gumman! Jag lovar jag kommer snart upp till dig och hälsar på! Ska försöka ringa dig igen nu snart, fick inget svar nu nör jag ringde! Puss

Saknar givetvis mina andra goa vänner!

Måste tyvärr ta av pastan från spisennu innan den blir överkokt!!
Hej å hej!

Utseende och Ålder

Utseende och Ålder

Kom och tänka på en sak nu faktiskt, eller ja jag har väl tänkt på det tidigare också, satt och tittade på lite bilder på människor på en community. Och hittade massa bilder på 13-14åriga tjejer, och jag blev förvånad... Endel utav de här tjejerna ser ut att vara i min ålder, de har såpass mycket smink, är så fixade och stilade att det är skrämmande! Var man själv så när man var i den åldern? Det kan jag tyvär rinte minnas att jag var, men jag tycker att det är lite skrämmande!
Var tonåring och barn så länge ni kan, shit ni kommer att vara vuxna resten utav livet sen! Visserligen är det väl just det de alltid får höra, men de e sant, de hinner vara vuxna, fan man önskar ibland själv att man inte var 20 bara för att slippa en massa saker, slippa betala hyror,räkningar,osv. Men sen är man jävligt tacksam för att vara vuxen och självständig!

Ja det är märkligt detta med utseendet och åldern, jag förstår gott och väl hur svårt de kan vara för killar i min ålder att gissa ålder på tjejer när man nu ser själv att de tydligen är så att de som e kring 13-14år ser ut att vara lika gamla som 20åringar...

För att övergå till något helt annat!

Hade en utav de dåligaste dagarna i mitt liv idag!
Vaknade AS TRÖTT! Ville INTE kliva ur sängen överhuvudtaget, men var tvungen, kom fram till jobbet lite förtidigt och ingen var där så vad gör jag? Jo jag tar en cigg (det går såå bra att sluta röka!!!) medans jag väntar... Sitter på jobbet är såå nära på att plocka flera sälj men idag gick verkligen ingenting, det verkar som om företagarna hade en genemsa surig onsdag idag(hoppas att deras torsdagar e bättre...). Och vid 13.40tiden strejkar datorerna så varken jag eller Claudia kan ringa... Vi sitter å snackar massa skit å det slutar med att vi står utanför jobbet med varsin cigg i munnen(*suck på mig själv*)
Och vid 14.15 tiden ungeär kan vi börja ringa igen (bra där) och jag får skit bra amtal allt e så jävla bra men neee alla jävl företagare ska prata med chefer, de har spräckt budgeten(etc etc...) Och jag är så himla nära igen på nästan alla samtal! Och ett samtal känner jag att den här har jag verkligen, ska bara ta org nr sen e de färdigt förklarar jag! "...hade jag inte haft två annonstillfllen....jag måste avvakta å se hur det går där.." Åh jag blev så arg, *dumma jävla brud jävel* Ibland förstår man inte vad endel företag tänker på... De söker efter en sak men väljer att söka på sådanna ställen där de inte kan hitta det de söker (dum dum dum) Så då var det ju kört igen (cigg nr3 denna dag)
För övrigt har det väl gått bra men men!!!

Nej nu ska jag ta en snabbdusch, kika lite tv, sen SOVA!!!(Om jag nu kan, somnade inte igår förens efter 4tiden)
Ni andra: Ha en fortsatt trevlig kväll!!!

"Spelgelbilden behöver ej vara den sanna,
den kan lätt förvilla och vrida på sanningen.."

P.S. Jag hatar travkommentatörer(eller va fan de heter de som kommenterar trav) de låter så entoniga och TRÅKIGA!!! PLUS Skrikiga!

Haha

Haha

Jag och Hella på nyårsafton, ganska packade men det var kanske inge ovnligt *asg*
Hittat mkt roliga bilder frånnyår=)
Alla hade så kul då, iaf vad de minns!!!

Ett steg närmare

Jag är nu ett steg närmare och det är skönt att jag äntligen börjar se ett ljus i den långa tunneln jag befunnit mig i, och det skall bli sköt att ta mig ur den!
Nu är det inte så långt kvar, allt ordnade sig något sånär igår, lite små strul med en sak bara men det löser sig snart också! Tyvärr så kan jag inte skriv aännu vad det är...
Men när jag kan det så kommer ni få veta exakt vad det är som händer/har hänt.
Igår gick jag och la mig vid 21.30 tiden, somnade på en gång, var dö trött, och ändå så försov jag mig i morse, vaknade kl 8.00, det var lite jobbigt men jag kom i tid, då jag stressade som fan tll jobbet. Och där är det väl ganska segt, inte fått iväg någe jobb paket ännu, men det kommer, det kommer.
Fick en massa räkningar idag, fy fan alltså för att borgarna skulle höja avgiften till a-kassan! Nu kommer man få betala över 600kr till HTF för fackavgifter och a-kassan... Skit irriterande....
Men men d e väl bara att betala och se glad ut =D (?=&%¤#")
IMorrn är det onsdag, och det händer väl inget speciellt då men då är det bara 2 dagar kvar tills det är helg och det är ju skönt!
Nu ska jag kika vidare på Ugly Betty för reklamen ä slut nu.
Men ha det bra allihoppa, jag vet att det är några som läser.. Ni kan ju lämna en kommentar =)


Juldagen!

Juldagen!

Jag och Fia på juldagen =)
(Mycket rolig kväll)

Nu väntar jag på ett samtal, sedan skall jag åka till jobbet, och vi hoppas på att det blir en bra dag!

Ork...

Idag har jag till och med haft ork till att städa. Har dammsugit hela lägenheten, och diskat, och till ock med storstädat köket, dvs gjort rent köksluckor, spis osv. Sen har jag äve gjor iordning på mitt rum lite, kommer att ske endel förändringar så där är ju bara att förbereda sig lite.
Imorrn ska jag jobba, man får hoppas på att det går bra, ska inte bara jobba utan även uträtta en massa andra ärenden.
Och jag hoppas att der går bra, håller tummarna för morgondagen...*håller*

Hoppas att endel av den ork jag har håller i sig till imorgon!


Vandrar i den kalla jävla världen
letar efter värmen
efter tryggheten

Uppdaterande info...

Har nu kikat på tv en stund och pratat med mamma och Sara i telefon, de e storm ute så jag har letat fram lite ljus i fall det skulle bli strömavbrott. Poppade även en STOR skål med poppkorn, å då pratar jag inte om micropopp, nej då riktigt i kastrull, å inte brände jag en enda heller (riktigt duktig...)! Riktigt gott blev det också.

Har fått huvudvärk å ligger nu på soffan, kollar på "Vad kvinnor vill ha" å när dene slut hade jag tänkt att gå och lägga mig, försöka sova iaf!
Bävar inför endel saker imorrn, men det skall nog gå bra hoppas jag...



Vi tar ett steg i taget tillbaka mot verkligheten

Ett steg närmare

lösningen, det ser ut att bli det alternativet jag valt, ska prata med lite folk på måndag å se hur det komemr att ordna sig, och när det är fixat så kommer jag väl att skriva lite mer om det.

Har varit inne i stan idag, kollat lite på kläder, fick ju ett presentkor utav Sandra på Lindex på 200kr, mycket bra! Har handlat ett par mysbyxor, en bh å 2 par trosor, och det är till och med lite pengar kvar på presentkortet!
Trots denna lilla shoppingtur så blev ej humöret på topp, men iaf lite bättre!!
Har varit å hälsar på kusinerna också, och det var väl trevligt, käkade tacos, glodde lite tv, snackade lite skit (*"#¤!&"=)
Men det var skönt att komma "hem" nu också...
Ska väl kika lite tv, försöka hållamig borta från balkongen (ska inte röka idag.. varit sugen hela dagen...) sen försöka att sova (som om det kommer att gå)

I slutet av tuneln finns det ett ljus
kanske är det lösningen på ditt problem
eller bara en hallucination...

En lösning...

det lutar åt ena hållet, men jag ska ite säga något säkert för att förvirra mig själv eller ågon annan , men det lutar iaf åt något håll och det känns lite bättre, men inte bra.

Men det är fortfarande endel frågetecken kvar...
Ska hem till mina kusiner imorrn, har inte varit ute på hele veckan, så det ska väl bli lite konstigt, men men...
Får se vad de säger, om jag pallar vara där lnge när jag mår som jag mår, en bra sak är ju iaf att förkylningen e på väg bort, e nästan bra nu.
Ska iaf till jobbet på måndag, ska käna efter...

De e jobbigt att känna efter....
jobbigt jobbigt jobbigt



Huvudvärk

jag har en otrolig huvudvärk...
Funderar på för och nackdelar med Köping/Stockholm. Vet inte längre vart jag vill bo, vad jag vill jobba med och inte heller varför...
Precis som jag har skrivit innan...
De flesta av mina vänner tycker att jag skall flytta tebax till Köping en stund för att se vad jag vill göra, men vad ska jag göra där? Vad ska jag jobba med? Jag har ju mitt jobb, och går jag därifrån så kommer det kännas som om jag sviker dem...
Men å andra sidan vad har jag här?
Visserligen min släkt och jobbet då, endel vänner, men jag måste säga att jag e lite besviken.

Sandviken kan jag ju glömma att flytta till, visst har jag underbara vänner där, men nej där vill jag nog inte bo, fast jag saknar stan en liten del, men jag tror det skulle bli konstigt på något sätt, jag vet inte...


Känner mig fortfarande splittrade och vilsen, men jag vet fan inte vad jag ska göra, vet inte hur jag ska tänka, måste bara ta en dag i taget, en tanke i taget, känna efter, känna efter, känna efter...
Hatar det här, önskar att det fanns en genväg.. Men det finns det väl somvanligt inte...

Fördelar med Köping:                                                          

Alla nära vänner finns där                                                       
Familjen                                                                                        
Närhet                                                                                              
Gemenskap                                                                                   
Nära till allt                                                                                      
Lätt att få boende                                                                         
Billigt boende
Kan ha bil
Billigt
"Alla känner alla"

Nackdelar med Köping:

Litet
Skitsnack
Finns inga jobb
"Alla känner alla"
INget ute liv
Kan ej bygga karriär



Fördelar med Stockholm:                                                             

Det finns Jobb                                                                                  
Storstad                                                                                            
Frihet                                                                                                
Släkten                                                                                             
Du känner inte alla                                                                         
Ute liv
Chanser till att göra karriär


Nackdelar med Stockholm:

Bostadsbrist
DYRT med boende
DYRT med SL-Kort
Få Vänner
dyrt att ha bil



Finns mamma fler för och nackdelar med båda städerna men är för trött för att komma på dem...
Men hur många det än finns så gör det mig inge klokare...


Trasig...


Trasigheten bor under min hud,den klibbar, kliar och sticks. Trasigheten ligger inte på lur för att smyga sig på, nej den skriker med vidöppna käftar
Man önskar att trasigheten skulle försvinna, vill ha bort den klibbande och kliande känslan.
Vill kunna skratta och le igen, känna lyckan smeka min kind, vill inte ha ångesten som min bästa vän...

Kom och ta min hand, för bort mig härifrån, berätta för mig att du älskar mig, och smek min kind tills inga tårar blöter dess hud. Ta min hand och ge mig trygghet.

Varit hemma från jobbet idag, e sjuk, ont i halsen, öronen och huvudet.. Legat på soffan hela dagen, sovit, kikat tv, sovit, ungefär...Ska inte joba imorrn heller så det kommer bli fattigt för mig i februari mars...
Ne nu ska jag nog sova så at jag blir frisk...

Hej hej

Skit då

jävla skit liv man lever...
Ville inte kliva upp i morse, jag var som en zombie, och ont hade jag i halsen, magen, huvudet, överallt.
Kom till jobbet och hela dagen har varit helt upp och ned.
Har typ blivit sjuk, jag e känslig som fan, pallar ingenting, visserligen gick det väl hyfsat på jobbet även fast jag ej sålde något, men jag sitter ju på en helt ny grej, men hela dagen ville jag bara gå hem och lägga mig på soffan och gråta bort mitt liv!
När jag åkte hem somnade jag typ på bussen, helt död, ett tecken på att något är otroligt fel...
Pallade inte mer, ringde till mamma och förklarade hur jag mådde, ringde till Sara, sen gick jag å köpte cigg!!
Har hittils bara rökt en ciggarett idag och de är väl bra men det känns som ett misslyckande på något sätt, men jag pallar inte, jag mår fan inte bra å sämra blir det när jag inte får nå nikotin i kroppen!

Orkar inte gå till jobbet imorrn, jag känner att min kropp inte pallar, att min hjärna inte pallar, att mitt hjärta inte pallar, inte en endaste del av mig pallar...

Att gråta är som att skita för själen
det är så jävla skönt att gråta ibland
bara släppa allt och känna hur kinderna fuktas