Två pass

mm Idag har jag jobbat 7-11 i Arboga och 16-21 i Köping, de e skönt att de e fredag imorrn så man kan få sova ut sen i helgen!
Men detta kommer jag INTE att palla med länge om man säger så...
Dags att byta?? Haha efter en vecka!! men va fan ska man göra då? Man kan inte finna sig i vad som helst...
Jaja Gonatt allihoppa!!!

Gumman, jag står vid din sida
jag finns alltid här.
Jag tycker att du är enormt stark kom ihåg det!
Fortsätt vara stark nu, allt kommer att bli bra,
det är bara en liten bit att gå.
Men vi kan gå tillsammans så blir vägen lite kortare!
Vägen blir heller inte lika ensam om vi går tillsammans.
Fortsätt vara stark gumman!

Sjukt trött!!!

Är sjukt trött idag!
Klev ju upp 04.30 imorse igen för att åka till jobbet!!
Å en glad nyhet e ju iaf att jag härmed bara kommer att jobba till 11.00 på dagarna!! (NAJS)
Och idag gick det väldigt bra, inte en tidning kvar blev det!
Imorrn efter jobbet ska jag leka med Sofia(Arboga) Det ska bli så kul att se henne med hennes stora mage =) Det var ju ett tag sen vi sågs...
Men nu ska jag slappa sen sooooova!!!

Det  blir tidiga kvällar nu för tiden i och med att man kliver upp så tidigt... Men jag får försöka börja sova lite på dagarna så jag inte e så farligt trött som jag e nu... jaja kroppen måste väl vänja sig!

Gonatt!!

Jag och Sanna

Jag och Sanna

Jag och Sanna <3 på hennes 20års fest! Mycket kul kväll detta!!!

Idag e jag ganska jävla sliten, klev upp 04.30 imorse för att åka med en buss som gick 05.50, å fy fan säger jag bara, nu håller jag på å dör... Ska snart sova alltså!
Skulle ha kollat på en bil idag också men de var nn jävel som hann före mig å köpte den *arg* Så nu måste jag börja om igen å leta igen, men de finns ju inge bilar på blocket typ, eller jo de finns bilar men de e ingen som e besiktad å skattad... Å de e lite drygt, för palla gå upp 04.30 när man börjar jobba 07.00 och det inte ens e långt dit man ska!!! (Tar 10 min med bil) Jävla cp kommunikationer!!!!
Nej nu ska jag kolla på tv sen ska jag sova som jag aldrig har sovit förr!!!
God-Natt!

Partaj

var det igår.
Och egentligen så skulle jag inte dricka men, det blev så endå. Och kvällen började jättebra!
Vi satt hemma hos Sandra och drack varsin öl och lyssnade på musik och snackade skit. Sen skulle vi gå hem till Alle och Melin vilket inte är långt borta! Jag å Fia tog täten och hoppade in i Figgens bil med Figgen å Johan i, och bakom oss kommer snuten, och vi trodde ju att de skulle stoppa oss för att vi hoppade in i bilen så det vart panik med bältet. Men oss skiter dem i och tar Hella å Robins alla öl (= En hel platta och en påse med ca 8 öl i) Inte roligt!
Okej om vi hade varit 13-14år och gick och söp öppet men nu när vi e 20 eller 19 iaf så ska de beslagta alla ens öl, jag blev så arg.Eller om vi hade varit aspackade å vinglat fram eller nåt sånt, helt okej att de tog ens öl då men nu när alla gick lugnt och sansat inge liv över huvudtaget...
Men de e väl som vanligt med snuten i den här stan! De har tid att titta på å förstöra för ungdommarna när de e ute å dricker och har kul eller tid för att jävlas med ungdommar, men de har fan inte tid när det är någon som håller på å bli våldtagen eller misshandlad! Lite fel enligt min åsikt...

Jaja, efter att alla hade kommit fram till Alle så blev det faktiskt kul, visst var de irriterade på att de blev av med en massa öl, men festen fortsatte! Och sedan så splittrades alla! Endel drog till Lunkans andra till MOna å jag var med Johan å Figgen å Martin, ganska kul faktiskt, sen hade man ju glömt väskan med nycklarna i hos Alle så jag kom inte hem, så jag fick sova hos Figgen då INGEN annan svarade i sin telefon, men men, tur det finns snälla vänner!
Och jag tror inte att jag har varit såhär bakis på länge som jag var när jag vaknade imorse USCH! men nu har det gått över å jag ska väl lägga mig å glo på tv innan jag ska sova. Ska ju jobba imorrn klockan 07.00!!!
Ha en bra kväll allihoppa!!!

FIGGEN HAR EN GRÖN TOALETT!!!

Sandviken

Kom hem idag från Sandviken efter att ha varit där hela helgen, och det var verkligen kul, det var ju så länge sen man var där. Åkte efter 12 tiden i fredags och var där vid 15 tiden, och fredage var ganska lugn. Var hemma hos Sanna och Henrik med dem Marre å Sanna där vi drack lite öl och vin sen kom Jenny och NIlle så spelade vi Tp (dvd varianten). det var jätte trevligt.
 På lördagen gick vi upp vid 11 tiden allihoppa för att Sannas släktingar skulle komma, hon har ju fyllt år, så de kom vid 13 tiden hela henns famil på hennes mammas sida, så fick man spela lite Nintendo Wii så nu har jag "träningsvärk" i högra armen efter helgen.
Efter att all släkt gett sig iväg så mötte jag Emme och Emme och tog en snabb fika på Marangoni det var också trevligt i och med att man inte sett dem på så länge, men stackars Emme som var så förkyld!
Därefter var det dags att göra sig i ordning inför kvällen, vi käkade Malaysian (jätte gott) sen vart det sminkning å påklädning osv.

Vid 19 tiden okm allt folk, och det var nästan bara folk jag ej träffat tidigare eller ja jag har väl set dem men ej pratat med dem, vi sjönk Singstar as kul, nte för att någomn utav oss är superbra på att sjunga men det var mkt mkt kul! efter en lång å as kul förfest var det Marquee som gällde, och nu hade de till och med byggt om sen sist jag var där, och där var det väl inte så himla mkt folk eller jo men alla stog å trängdes i samma hörn ungefär haha!
Och som vanligt när det festas i Sandviken så är det ju Sibylla efteråt som gäller och sen efterfest hemma hos Sanna och Henrik, och jag och Sanna hade as kul när vi retades med Sara, Sannas lillasyster som också var med och festade hahah "oh sara kom ut ikväll..." *Klassiker*

Men det var inte det roligaste att vakna imorse, jag var ju inte bakis men så himla trött, sen skulle jaggå till tåget, men nej då har de lagt upp fel tid p nästet så jag får gå tebax till Sanna igen, och där så fortsätter vi att sjunga singstar haha!
Väl hemma nu så känner jag hur trött jag är och hur skönt det ska bli att snart gå å lägga sig, men man skall ju upp tidigt imorrn så så himla mkt sova blir det ju ändå inte, men sängen låter himla lockande endå!!

Hoppas det går bra imorrn
hoppas de tycker om mig...

Varför ska drömmar vara så komplicerade???

Sandviken i helgen!!!

Japp imorrn drar jag till Sandviken! Det ska bli så kul! Träffa alla igen, har inte varit där sedan studenten... Så det ska bli så jävla kul! festa fika snacka träffas =)=)=)
Ska snart börja packat har tvättat en hel del idag så att man har lite att ha på sig också!
Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, ska ju bra vara borta över helgen men lik förbannat packar man väl alltid för mkt!!! Eller för lite=S

*aj* Sitter och har ont i min lilla tunga, har fått en blåsa på den... Tack vare den jävla tråden man har fått på insidan av tänderna i underkäken, å ena kanten är inte riktigt klistrad som den ska tyvärr, så nu får man dras med det pckså, men jag ska åka å fixa det på Måndag om det inte har bättrat sig, har försökt med alla möjliga verktyg att sätta den tillrätta men det funkar tydligen inte... *arg* alltid ska det vara något med dessa jävla tänder... Men t-ställningen e ju borta nu iaf så det värsta är över och det är sååå skönt att den e borta som sagt var!

Nej nu ska jag nog börja packa, så att jag blir klar med det någon gång!! Ha det!

Sandviken here I come!!!

Tisdag 6/2

Idag är det tisdag som sagt, och jag sitter och väbtar på att Sandra någon gång ska pallra sig in till stan, hon skulle komma tidigt sa hon men klockan är ju som sagt 14.24 nu så, jag tvivlar på att det blir spec tidigt...

Igår tog jag äntligen bort tandställninge å det är sååå skönt ska jag e att få tala om, känner mig som en människa igen! Var bar sisådär 2 ½ år sedan jag kunde kännamina tänder å se på dem på riktigt!

Får väl se vad jag ock Sandra hittar på när hon väl kommer... Jag vill åka till Ikea, men jag dessvärre ingen bil (städigt problem) måste ta och köpa mig en bil, men just nu är det så mkt annat som behövs om man säger så... Men men jag får väl ta mig råd till det senare...

nej nu ska jag utmana Emme på msn....
Ha det!!

Förfest hos Mona

Förfest hos Mona

Japp i lördags var det partey kan man säga!!

Okej kvällen började ju inte så himla bra då allt krånglade ihop sig, men det slutade bra iaf!
Vi satt hemma hos Mona jag å Fia och Fanny var också med ett tag innan hon åkte till jobbet. Och vi spelade hej kneckt, å en massa andra roliga kortspel så vi skrattade så himla mycket. Och det var verkligen jätte kul!
Därefter gick vi till Hantis, och det var väl gansa segt där till en början men sedan så dansade vi en aning i sportbaren där för övrigt Fanny jobbade =)
Men sen så drog det igång tiktigt på hantis, massa bra musik massa roligt folk massa skrik å sång!
Det var så jävla kul! Det var länge sen man hade så kul på krogen!!!
Fanny fick gå av vid 00 så hoon var också med och festade sen! Vi drog till Karin på efterfest, och det var ganska kul där också, men en annan var tvungen att gå hem för att spva, man skulle ju jobba idag, och jag kan lova att det inte var så kul att kliva ur sängen 11 imorse! Och cykla till jobbet =( Jag hade hellre stannat hemma under täcket, men det gick ju bra endå!
Så nu sitter man här och har varit hemma i ca 30 min, så jag ska väl ta och kika lite på tv och varva ner lite, har en fundering på om jag ska käka något också men vi får se hur det blir med den saken =P
Men jag ska inte sitta här iaf!!
Nej ha det bra allesammans!!!

Trött

som fan är jag...

Har jobbat från 12-20, sen ska man jobba från 7-15.30 imorrn också...
Vill egentligen inte men man måste väl... Pengar =D
Så jag ska väl gå och lägga mig nu snart, eller jag måste det rättare sagt!
Får la se vad som händer imorrn, Fia ville ta nån öl, så det kanske blir så då, men det får bli lite lugnt iaf man ska ju jobba på söndag också, visserligen börjar jag 12 men de e inte så kul å kliva upp tidigt endå dagen efter man har druckit...
Jaja det återstår att se imorrn vad som faktiskt händer, mycket kan ju ändras också!

Det är väl alltid så att det finns något man vill ha som man inte kan få
Men om man kan få det så kanske det är för långt bort
Vad vill du ha?
-Jag vill alltid ha något...