+11

Inatt trodde jag att det kanske äntligen kunde vara dags.. men nej då..
Jag vaknade igår morse med en sån hemsk värk i ryggen, kunde inte somna om och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen riktigt. Min underbara karl kom med en varm vetekudde och la på det onda vilket resulterade i att jag stillsamt kunde somna om igen ett par timmar.
Men det var inte mycket som gjordes igår, jag låg nästintill i sängen hela dagen, sov och tittade på tv om vart annat.

Fram emot kvällningen började jag få en hel del sammandragningar och sedan på natten lite värkar men ja som ni ser så avtog dem :/ Så ingen bebis idag heller...
Min rygg har börjat att tycka illa om mig, den förser mig med massa onda värkar å jag vet knappt hur jag sak ligga, man får ju nästan liggsår av att ligga på sidan, å sen byter man sida å då blir det jobbigt att ligga på den sidan, å ligga på rygg är inge skoj det heller...

Har nästan börjat gett upp hoppet på att liten kommer kika ut, så på måndag blir det till att boka tid för överburenhetskontroll.

Idag verkar vara en rätt bra dag, fick visserligen endel värkar när jag stog i duschen men de har ju som sagt också avtagit efter en stunds vilan å nu är jag pigg å rastlös och vill hitta på något. Kanske kan vara så att jag vilade för mycket igår =)
Får se om jag hittar på något, har iaf varit hos mor min och vattnat hennes tomatplanta och varit en tur till affären med älsklingen.

Ska se till att få något mer gjort idag än å sitta här iaf :)
Hej å hej!

En vecka

Ja nu har jaggått över tiden en vecka.
Liten vill inte kika ut, vet inte riktigt om jag ska ta det som en komplimang eller en förolämpning...
Men vi vill ju att de ska komma ut nu så vi kan hålla dig i vår famn.
Gosa, kela och puss på dig och se vilken liten människa det är som jag burit på nu i 9 månader...

Det är som de säger, den som väntar på något gott... väntar alltid för länge,,,
Ja hur som helst vare dag så kommer jag väl en dag närmare liten men jag hade hoppats på att du redan fanns i min famn vi det här laget :)

Ska dricka min kopp te här nu sen ska jag gå å sova, så får vi väl se om det är någon som behagar sig kika ut till den stora världen inom en snar framtid.


+1

Jaha igår var knodden beräknad att komma men har som sagt inte behagat att kika ut :/
Hade mycket sammandragningar och förvärkar inatt men inte sjutton ville den lilla kika ut för det heller.
Vaknade lika besviken även denna morgon och insåg att förvärkarna hade avtagit och jag hade somnat mot förmodan.
Gick upp 7.40 och väckte karln som sovit jätte jänge och käkade frukost. Sen har vi tagit det lugnt, varit å handlat lite dricka till karln och donken till han annars har vi inte gjort många knop idag. Men jag tycker jag är hungrig precis hela tiden idag =/
Åt för ca 20 minuter sen men nu är jag hungrig igen eller har en hungerkänsla i mahen sp jag lär väl ta en frukt och se om mitt socker retas med mig. Kan ju även bero på att jag sov så dåligt inatt...

Se om älsklingen släpper ut mig på en promenad idag :D
Vill få igång förlossningen men tror inte att darlingen vill släppa ut mig på en långpromenad hehe. Kanske ska kolla med svärmor om jag får följa med ut å gå med hunden, det kan ju vara en ide :)

Ja vi får se vad som händer och sker, önskar ju att den lilla vill kika ut iaf =)

Måste aktivera mig lite nu =)
Hej å hej!