När

När man trodde man visste allt om en person, och det visar sig att man egentligen inte vet ett skit, vad gör man då?
När personen är så pass nära, och inte vill berätta, hur bär man sig åt?

Alla bär vi på en hemlighet, stor eller liten. Och vi gör allt för att denna smutsiga henlighet ej skall läcka till någon annan, vi bär den med oss och skyddar den. Skyddar sig själv. Självförsvar. Självförnekelse.

fan

Familj?
Främling?


Jag vet ingeting längre.

Smärta

Fy fan vaknade imorse men världens mensvärk, och tog en tablett emot värken (de som jag fått utskrivna) Och de har väl hjälpt faktiskt, men fick lite andra krämper, men men.,

Igår kom min käre bror över hit och vi käkade middag och satt och pratade, det var jätte trevligt, och vi kom ram till en hel del saker. Endel glädjande saker men andra saker som var/är mindre glädjande...  Men men som sagt trevligt!


Hemligheter...
Förr eller senare kommer sanningen fram
det brukar den göra...

Frimärken

Något som jag tycker är jättejobbigt, det är när man ska posta en massa viktiga brev och man måste köpa frimärken. Det är ju s drygt, först och främst att komma ihåg att köpa det där töntiga lilla märket som ska sitta i det högra hörnet högst upp, sen att man ska komma ihåg att lägga det på lådan. Man är ju expert på att glöma det sistnämnda. Man lägger ner kuvertet i väskan när man ska bege sig ut, men likt förbannat när du passerar en postlåda så har du totalt glömtbort att posta brevet och kommer på det på hemvägen när du passerat alla postlådor på vägen eller hemma där du absolut inta har någon postlåda!
Men idag var jag riktigt duktig på att komma ihåg, gick och köpte frimärke, pillade dit det på det lilla kuvertet och kom ihåg att posta det samtidigt också.Annars har dagen inte varit så himla fartfylld, och det kan bero på att helgen varit ganska tung även fast den var nykter!
Har ju som sagt jobbat från tors-sön, och igår var nog den värsta dagen av alla tror jag, var kalabalik hela dagen, ingen som delade mediciner osv.

Jag hade jätte kul i fredags faktiskt, först var jag med Carro, och vi var överallt och ingenstans, men du Carro:"Måste man ta av sig skorna?" (hahahahaha)
Därefter hämtade jag Mickes bil och hämtade upp AlleBalle, som vid sidan om mig satt och drack lite öl medans vi gled runt och skjutsade andra berusade människor, och det var en riktigt trevlig fredag även fast det regnade.
Lördagen var väl inte riktigt lika trevlig då jag jobbade från 12-21, sen var det bara hem å sova för att kliva upp å jobba klockan 7 igår =( men men, hoppas på att få vara ledig i helgen som kommer iaf!

Nu ska jag nog sätta på en kopp kaffe, får se om någon kikar förbi.

Hej å hej

Dunk dunk

sa det i den lilla bilen där den for fram på landsväg 50..."

Jaha så va har man gjort idag då?
Jo det ska jag berätta, jag har tvättat! Ätit god mat, umgåtts med goda vänner, pratat med en läkare så nu har jag äntligen fått smärtstillande tabletter utskrivna mot min enorma mensvärk, så jag ska väl gå och plocka ut dem från apoteket nu i veckan tänkte jag.
Sen va jag å Alle hemma hos Hella och beställde lite smink av Arja, kollade på desperata hemmafruar tills första pausen sen kom melin (alle karl) och hämtade oss och fick skynda långsamt så vi skulle hinna hem innan det började ige å jag hann!! (Bra gjort!)
Kollade klart på det, sen lekte jag med Caroline ett tag och gick hem nu för några minuter sedan, mycket trevligt har jag haft idag!

Imorgon tänkte jag ringa några viktiga samtal sen har jag INGEN aning om vad som häder, det får framtiden utlysa!
Godnatt!!!

21.27

Nej nu får det bli sommar tycker jag!
De e skönt att se när snön smälter och att det börjar bli vår, och jag längtar tills man kan gå ut utan jacka och när solen gassar och värmer ens bara armar. Vill ha värme och gröna gräsmattor, grillpartyn, sommarfester, höra mc:n som rullar långt därborta, och kunna ta en öl i den stekande solen.
Nu har det varit en lång vinter och jag hoppas att tiden går snabbt nu så att alla värme kommer och att vi får en minst lika lång sommar!

För tillfället sitter jag hemma isoffan och väntar på att min dusch ska bli ledig, jag och Hella jobbade samma tider idag och imorrn så skall vi åka till Västerås. Till t-läkarn och sen till Ikea, blir säkert en tripp till Rusta eller Nisses också. Så vi ser fram emot morgondagen. Och nu ikväll ska vi kika lite tv å snacka lite skit, det är alltid trevligt.

Igår kom syster Suzen och hälsade på, drack kaffe å pratade en himla massa, det blev mycket prat om barn =) Och lilla Alva ska tydligen gå på dagiset som finns under mig så då kommer man se henne ofta!  det är härligt med barn. Måste också ta tillfället i akt att gratulera mina älskvärda kusiner:

Grattis till den lilla tösen!
Föddes 1/3-07 Kl 23.17
3352g och 48cm lång.

Nu ska jag ringa ett samtal sedan ta en härlig dusch.
Ha det!

Flyttat

Nu har jag äntligen flyttat, men det blev lite ändringar om man säger så. Jag skulle ha haft en etta men det blev en trea istället i samma hus, men det gör mig ingenting! men de blev ju så att säga lite tommare! men det ska gå att fylla ut! Har haft en massa bollar i luften nu på senaste tiden!

20års fest (Alle)
Flyttat
Inflyttningsfest hos Fia och Fanny
20års fest (Natta)
+ en himla massa annat

Så det har inte varit en lugnt stund, men men de e som det ska vara!
Nu ska jag dessvärre gå och sova, ska upp och jobba imorrn klockan 8, så jag ska se till att få några timmars sömn iaf!
Natti natti allihoppa!!!