snö

haft en städdag i dag på förmiddagen, var verkligen tvungen att dammsuga här hemma så nu blev det gjort också. Hann lagom städa färdigt och äta upp min lunch tills Hella ringde och sa att hon avr på väg in till stan.
Hon kom upp å hjälpte mig ner med soporna så vi kunde gå och möta upp Anna nere på stan för fika/lunch.
Och på vägen ner till stan så kom de första snöflingorna för i år :D
Dennis ahde ringt och berättat att det snöade i KUngsör tidigare på förmiddagen när han avr på jobbet men då snöade det inte här i Köping men sen kom det =)

Vi hamnade på falkboet där dem käkade och jag drack kaffe eftersom jag redan ahde ätit. Massa snack blev det också, mycket trevligt, sen bar det av till Apoteket, Lindex där vi mötte Eyla så jag fick lite tips på 25års present till Suzen så jag hoppas det ska bli bra =)
Vi hamande också på Lekia och jag tror att Hella och Anna hade roligast därinne med alla bebisleksaker som lät haha!
Klockan hade sprungit iväg och mörkt som attans hade det blivit ute när man skulle gå hemmåt och det snöade ännu lite mera, får se om man vaknar till ett snötäcke imorrn :P Dåblir det nog dags att ta fram vinterjackan =)
När jag kom hem har jag fixat med presenten och lekt med Nero som var så gos sugen udag på kvällen, sååå mysigt =)
Har nu kikat på Greys och ska väl försöka råda bot på mina onda leder, se om jag kan försöka strecka ut dem på något sätt som kanske liindrar för stunden,ananrs ger jag nog upp och försöker somna :P

Imorrn ska jag till läkaren med Nero sen till Tilde och tvillingarna :)
Veckorna går så snabbt!!
Ska ta vara på de sista timmarna på det här dygnet nu! Heippa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback