promenad

Var på promenad idag igen med Helen men Loke var inte med idag han var hemma med sin pappa, så jag Nero och Helen gick ullvibackar runt, har nästan blivit en standard! Skönt som bara den att komma ut å gå lite förbränna lite kalorier!
Sen är det ju trevligt med sällskap :D
På hemvägen svände vi förbi på Lidl och handlade lite mjölk, dricka å bröd som vi behövde tills innan vi ska storhandla på Fredag.
Vi ska också skriva papper på huset på Fredag!!! Längtar verkligen!
Och idag har jag spånat lite på vad för bredband vi ska införskaffa, vi måste ju ha ADSl så ja det innebär att vi behöver ha en fast telefon om man inte tar telia men priset blir detsamma med eller utan telefon så då kan man lika gärna skaffa en telefon...
Men kruxet är ju att tar man telia så blir det DYRT, tar man Tele2 blir det dyrt att starta hemtelefonen å vi behöver egentligen inte en tel så ja vi får se hur vi gör, telia eller tele2...
Tror nog att d blir Tele2 om jag känner oss rätt, vi vet ju redan all felsökning om bb går ner :P Bara att kolla med jobbet om det är någon störning på nätet haha!!


Händer saker hela tiden med Nero, han leker som bara den i sitt nya babygym, tar vekrligen tag i leksakerna och leker och slår på dem och vill nästan ta ner dem. Han förflyttar sig och är på väg att rulla runt, nya saker upptäcker man hela tiden nästan varje dag!
Han börjar allt mer komma underfund med sina fötter, tar tag i dem och leker nog vilken dag som helst med fötterna :D
Mammas busfrö växer så fort det går alldeles för fort!
Men det är samtidigt jätte kul och jätte mysigt!
=) Nero leker
Här har mi lilla solstråle lekt ordentligt...
Kan ju berätta att han absolut inte låg åt varken den ledden och att lekgymet absolut inte stog så som detgör på bilden. Men Nero möblerar om! <3

gladfisen!
Mammas gladfis!


Kommentarer
Postat av: Hella

finns de inget annat adsl än telia o tele2 som ni kan tänka er till ett bättre pris? drygt o skaffa hemtele bara för de, men men :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback